Burak Yılmaz bombası! Sezon sonu Süper Lig'e geri dönüyor

Süper Lig'in kralı Burak Yılmaz, yuvaya geri dönüyor. Beşiktaş kongre üyesi olan Burak Yılmaz, siyah beyazlı takıma sezon sonu dönmek için hazır. Beşiktaş'ın bu transferi bitirerek Kral'ı renklerine katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

aksam.com.tr

Emre KACAN

Beşiktaş'ta son dakika Burak Yılmaz bombası... Lille ile Fransa'da şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz kariyerini Beşiktaş'ta bitirmek için geri dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın Kral lakaplı golcüyü bedelsiz olarak renklerine katması bekleniyor.

Süper Lig'de 187 golü bulunan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönerek bu sayısı 200'e çıkarmak istiyor. Beşiktaş kongre üyesi olan 36 yaşındaki Burak, futbola siyah beyazlı camiada noktayı koymak için harekete geçti.

ŞENOL GÜNEŞ ETKİSİ

İtalya Serie A'dan da teklifler alan Burak Yılmaz, gelecek sezonda Beşiktaş'ı çalışması beklenen Şenol Güneş etkisiyle de siyah beyazlı ekipte forma giymek istiyor.

LİLLE PERFORMANSIYLA AVRUPA'YA DAMGA VURDU

Fransız ekibi Lille'de 60 maça çıkan Milli futbolcu, 24 gol 10 asistlik performans sergiledi ve yıldızlar topluluğu PSG'nin önünde şampiyonluk ipinin göğüslenmesinde büyük katkı sağladı.

Burak Yılmaz bu sezon ise 27 maça çıkıp 6 gol 5 asislik performans sergiledi.

aksam.com.tr / Emre KACAN