Burak Kapacak sessizliğini bozdu! Karagümrük maçında niye oynayamadı?

Fenerbahçe'ye transferi heyecan yaratan Burak Kapacak, sarı lacivertli ekipte hiç süre alamamıştı. Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası kendisine gün doğan Burak Kapacak, Fatih Karagümrük maçında formaya çok yaklaştı ancak yine süre alamadı.

Fransız ekibi Bordeaux'nun elinden son dakikada kapılarak 1 milyon 350 bin Euro bedelle 7 Ağustos'ta Fenerbahçe'ye transferi gerçekleyen ancak geride kalan 18 lig maçında bir saniye dahi süre alamayan Burak Kapacak, Karagümrük beraberliğine belki de en çok üzülen isim oldu.

Zeki Murat Göle'den takım skor olarak önde olursa forma giyme sözü aldığı için arkadaşlarını da maça davet ettiğini ifade eden Burak, neden şans bulamadığı ile ilgili olarak "Vallahi hiç bilemiyorum ki... Kısmet diyelim. Ama sonuç iyi gitseydi oynayacaktım. Hocamız sonuç iyi giderse beni oyuna sokacağını söylemişti ama olmadı işte" dedi.

Forma şansı bulamaması nedeniyle herkesten fazla üzüldüğünü belirten 22 yaşındaki futbolcu, Yeni Malatyaspor ve kupadaki Afjet Afyonspor maçları için kendisini hazır tutacağını da ifade etti.

"BOĞA GİBİ GÜÇLÜ AMA GELİŞMESİ DE LAZIM"

Hazırlık maçları ve lig maçlarında süre alamayan, Avrupa kadrosuna adı yazılmayan, kendisine şans vermeyen Vitor Pereira'nın gidişiyle umutlanan Burak Kapacak için, Karagümrük maçının öncesinde görüşünü aldığımız teknik heyetten bir isim, genç futbolcuyu 3 cümleyle şöyle özetledi:

"Gerçekten çok güçlü bir fiziği var, boğa kadar güçlü. Ama kendisini geliştirmesi, aklını kullanarak oynaması gerekiyor. Eksiklerini tamamlarsa, Fenerbahçe ve Türk futbolu bir yıldız kazanır."

(Hürriyet)