Burak Elmas'tan son görev! İsmail Çipe bu haberle yıkıldı...

Burak Elmas gitmeden İsmail Çipe'nin biletini kesti. Galatasaray'da yeni kaleci arayışları başladı ve Arjantinli yıldız ile görüşmeler başladı. Burak Elmas, Fernando Muslera'nın yaşlanması ve İsmail Çipe'nin başarısız performansı sonrası harekete geçti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, İsmail Çipe'yi sarsan bir transfer hamlesinde bulundu. Sarı-kırmızılılarda bir yanda seçim telaşesi devam ederken bir yandan da sportif direktör Sensibile ve başkan danışmanı Luis Campos transfer hareketliliğini sürdürüyor.

BURAK ELMAS, İSMAİL ÇİPE YERİNE ONU GETİRİYOR

Aksam.com.tr'nin Fransa basınından aktardığı habere göre, Galatasaray Ligue 1 ekiplerinden Nice forması giyen kaleci Walter Benitez'i transfer etmek için harekete geçti. Luis Campos, titizlikle yönettiği transfer görüşmelerinde Benitez için geçtiğimiz günlerde vefat eden dünyaca ünlü menajer Mino Raiola ile sık sık irtibat halindeydi.

Mino Raiola'nın vefatı sonrası kardeşi Vincenzo Raiola'yla görüşmelere devam eden Arjantinli isim, Benitez'in transferini tamamlamak istiyor.

İSMAİL ÇİPE'NİN YERİNE 12 MİLYONLUK KALECİ

Fransız kaynaklar Nice'in Walter Benitez'in sözleşmesini uzatmak için bir süredir görüşmeler yaptığını, fakat bir sonuç alamadığını belirtti.

Galatasaray, piyasa değeri 12 milyon Euro olan tecrübeli kaleciyi kadrosuna katıp hem Muslera'nın üstündeki yükü almak hem de İsmail Çipe gibi güven vermeyen isimlere kaleyi bırakmak istemiyor.

WALTER BENITEZ'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Nice ile 35 maça çıkan Arjantinli file-bekçisi 30 gol yedi. 14 maçta da kalesini gole kapatan Walter Benitez takımının önemli isimlerinden biri.

Kalesinde verdiği güven ve tecrübesi ile Ligue 1'in en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'daki kaleci sorununu çözebilir.