Burak Elmas'ın fiyaskosuydu! Okan Buruk sonrası ilk resmi ayrılık gerçekleşti

Burak Elmas yönetiminin yeni sözleşme imzalayamadığı yıldız isim, Okan Buruk döneminin ilk resmi ayrılığı olarak kayıtlara geçti. Dönemin başkanı Burak Elmas, oyuncuyla yeni kontrat yapamamış ve gelen 1 milyon euroluk teklifi reddederek şaşırtmıştı. İşte Okan Buruk'u üzen ayrılığın detayları...

aksam.com.tr

Galatasaray'da Okan Buruk sonrası ilk resmi ayrılık gerçekleşti. Burak Elmas yönetimi döneminde elden kaçırılan yıldız futbolcunun Marsilya'ya transferi resmiyet kazandı. Burak Elmas, yeni sözleşme imzalayamadığı Bartuğ Elmaz'ı kadro dışı bırakmış, Fransız ekibinin teklifini de reddetmişti.

BURAK ELMAS İŞİ BİTİREMEMİŞTİ! OKAN BURUK SONRASI İLK AYRILIK

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Okan Buruk'un getirilmesinin ardından ilk resmi ayrılık Bartuğ Elmaz ile yaşandı. Marsilya genç futbolcuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Genç futbolcu ile Burak Elmas döneminde yaşanan olaylar yeniden gündem oldu.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Burak Elmas, Bartuğ Elmaz'ın yeni sözleşme görüşmelerine bizzat katılmış ancak sonuç alamamıştı. Daha sonra oyuncunun Marsilya ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı iddiaları ayyuka çıkınca Bartuğ Elmaz kadro dışı bırakılmıştı.

1 MİLYON EUROYU REDDETTİ, MARSİLYA BİLE ŞAŞTI

Tüm bu sürecin ardından gazeteci Uğur Karakullukçu gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atmıştı. Karakullukçu, Marsilya'nın genç futbolcuyu sezon sonunda değil de ara transfer döneminde kadrosuna katmak için Galatasaray'a 1 milyon euro önerdiğini ancak Burak Elmas'ın bu teklifi reddettiğini öne sürmüştü.

Galatasaray'ın bu cevabı karşısında Marsilya'nın da şaşırdığını dile getiren Karakullukçu, bunun üzerine Fransız devinin Bartuğ Elmaz ile yeni sezon için sözleşme imzaladığını dile getirmişti.

aksam.com.tr