''Burak Elmas pişmanlık duyuyor'' Galatasaray'da çok konuşulacak iddia

Son dakika Galatasaray haberleri: Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Gedson Fernandes konusunda pişman olduğunu yazdı. Elmas'ın ''Pişman olmadık'' diyerek kendini rahatlattığını iddia eden Levent Tüzemen, ''Burak Elmas'ın, performansından dolayı Gedson Fernandes'i transfer etmedikleri için pişmanlık duyduğunu hissediyorum.'' dedi.

Galatasaray'da Gedson Fernandes krizi bir türlü aşılamıyor... Devre arası transfer döneminde Portekizli'yi tercih etmeyen; yerine kiralık olarak yarım sezonluğuna Erick Pulgar'ı getiren Galatasaray yönetimi, Gedson Fernandes'in Çaykur Rizespor formasıyla gösterdiği performanstan ötürü tepkilerin odağında.

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Haber Global canlı yayınında, Gedson Fernandes'in transfer edilmemesine ilişkin yaptığı, "Oyuncuyu alabilirdik, teklif de vardı elimizde. O dönemki mali şartlar doğrultusunda yapmamayı tercih ettik. Pişman değiliz zaten daha erken. Potansiyel yıldız adaylarını Campos, Sensibile ve ekibiyle izlemeye başladık. Gedson Fernandes'in alınmamasının hata olup olmadığını gelecek sene göreceğiz. Ülkemiz bu tür konularda biraz erken karar veriyor." sözlerine değindi.

Levent Tüzemen'in yazısından ilgili kısım şöyle:

Gedson Fernandes konusunda günah çıkarırken, alacak güçte olduklarını ama maliyeti yüzünden vazgeçtiklerini söyledi. Elmas'ın, performansından dolayı Gedson'u transfer etmedikleri için pişmanlık duyduğunu hissediyorum. Ama Elmas 'Pişman olmadık' diyerek bence kendini rahatlattı. Çünkü taraftar, Gedson'u istiyordu. Bu isteklerinde ne kadar haklı olduklarını Portekizli oyuncu performansıyla kanıtladı.

Volkan Demirel efekt: Galatasaray'dan adeta kovulmuştu, onunla hayat buldu!

Sercan Yıldırım'dan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmed gafı