Burak Elmas 'anlaştık' dedi, Domenec Torrent yüzüne bile bakmadı!

Galatasaray geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Halil Dervişoğlu'nun bu sezon yerinde yeller esiyor. Başkan Burak Elmas'ın sezon başında, ''Brentford'la görüştük ve bir madde koyduk. 1 senelik kiralık ücreti verdik. Halil'e gelecek herhangi bir teklifte, aynı rakamlarla kira bedeli de düşerek, ilk alıcısı biz olabileceğiz. Böyle bir hakkımız var, anlaştık.'' dediği Halil Dervişoğlu'na teknik direktör Domenec Torrent şans tanımadı.

Aksam.com.tr

Sezon başı transferin son günü Fenerbahçe'nin elinden alınarak 2. kez Galatasaray'ın elinden alınan Halil Dervişoğlu, bu kez bekleneni veremedi. Attığı kritik gollerle Galatasaray'ı şampiyonluk potasında tutan Halil Dervişoğlu, özellikle Fatih Terim'in ayrılığı sonrası iyice gözden düştü.

Galatasaray'dan beklenen Arda Turan açıklaması geldi! "Onu da yanımda götüreceğim" demişti

BURAK ELMAS: "HALİL DERVİŞOĞLU'NA ENTERASAN BİR MADDE KOYDUK"

Son 5 Süper Lig maçında sadece Göztepe karşısında forma giyen 22 yaşındaki oyuncuyu Domenec Torrent yedek kulübesine hapsetti. Başkan Burak Elmas, ekim ayında yaptığı açıklamada Halil Dervişoğlu için şu ifadeleri kullanmıştı:

Halil Dervişoğlu'na enteresan bir madde koyduk, anlaşılmadı. Bir senelik kiralık ücreti verdik. Halil'e gelecek herhangi bir teklifin aynısını ödeyerek, bonservisini alabiliriz. Yani kira bedeli düşülerek ilk alıcısı biz olacağız.Böyle bir hakkımız var. Ciddi bir ilerleme kaydettik. Brentford kulübü de Halil'in performansına dayalı olarak iyi bir teklifi masada tutmak istediklerini söylediler. Biz de size gelen teklifin aynısını verirsek biz alalım dedik ve anlaştık.

Olimpik Lyon yetkilileri Kerem Aktürkoğlu için ne dedi?

ŞİMDİ NE OLACAK?

Galatasaray'da bu sezon çıktığı 25 maçta sadece 4 gol atabilen, Torrent'in yüzüne bakmadığı genç oyuncu için Galatasaray'ın yaz transfer döneminde nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu.

Galatasaray'da 37 maçta 7 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Halil'in Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4 milyon euro.

Serdar Ali Çelikler'in Serdar Saatçı istihbaratı gündemi sarstı! 'Bugün öğrendim' dedi ve...