Bünyamin Balcı için dünyaları istediler! Fenerbahçe'den transferin son günü sürpriz teklif

Fenerbahçe, kış transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala Fraport TAV Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'ya transfer teklifinde bulundu. Antalya ekibi, Fenerbahçe'nin takas teklifine ekstra para da isteyince transfer gerçekleşmedi. Sarı-lacivertliler, Bünyamin Balcı için yeni bir teklif yapılmadı.

Aksam.com.tr

Sağ bek bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Türkiye'deki kış transfer penceresinin son günü Fraport TAV Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'ya talip oldu. 21 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilere transferi iki kulübün orta noktayı bulamaması sebebiyle transfer şu an için sonuçsuz kaldı. Fenerbahçe, Bünyamin Balcı için yeni bir teklifte bulunmadı.

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre sarı-lacivertliler, genç futbolcu için Fraport TAV Antalyaspor'a 2 futbolcu + sonraki satıştan yüzde 20 pay önerdi. Antalyaspor ise sonraki satışa ek olarak para istedi.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe ile ilgili o hayali yerle yeksan olmak üzere! "Belki sezonu bitirir ama..."

SİNAN GÜMÜŞ VE NAZIM SANGARE İDDİASI

Antalyaspor'un Fenerbahçe'den istediği meblağın 1.5 milyon euro olduğu, takas olmayacak ise de 3.5 milyon euro bonservis talep etti fakat Fenerbahçe bu öneriyi reddetti.

Öte yandan takasta kullanılması planlanan 2 futbolcunun Sinan Gümüş ile Nazım Sangare olduğu iddia edildi.

Transferin gerçekleşmemesinin ardından Antalyaspor, Sinan Gümüş'ü kadrosuna kattı.

Hocasından Yusuf Yazıcı'yla ilgili flaş karar! Gelir gelmez bunu yaptı

Ferdi Kadıoğlu'nun kaderi belli oldu! Fenerbahçelilerin aylardır beklediği haber geldi

Sinan Gümüş yeniden Antalyaspor'da! Fenerbahçe'de beklenen oldu...