Bunun adı piyango! Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye inanılmaz teklif

Fenerbahçe'ye Mert Hakan Yandaş piyangosu. Rusya'nın CSKA Moskova takımı, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Yusuf Yazıcı'nın opsiyonunun süresi dolmasına rağmen henüz kullanmayan Rus ekibi, Mert Hakan'ı kadroya katmak istiyor.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş gelişmesi yaşanıyor. Yusuf Yazıcı'nın 15 Mayıs'ta biten satın alma opsiyonunu kullanmayan CSKA Moskova, bir başka Türk oyuncu Mert Hakan Yandaş'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE'YE MERT HAKAN YANDAŞ PİYANGOSU

Ertan Süzgün'ün haberine göre; İsmail Kartal sonrası performansı yükselişe geçen Mert Hakan Yandaş için CSKA Moskova uzun zamandır temaslarını sürdürüyordu. Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonunu henüz kullanmayan CSKA'nın, Mert Hakan için Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yapmak için temas kurduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerin oyuncu için önemli miktarda bir bonservis istemesi bekleniyor.

MERT HAKAN YANDAŞ GİTMEK İSTEMİYOR

Avrupa'da top koşturmak isteyen Mert Hakan Yandaş'ın UEFA'dan men cezası yiyen Rusya'ya gitmeye sıcak bakmadığı, Fenerbahçe'nin ise hatırı sayılır bir teklif karşısında oyuncuyu elinden çıkaracağı belirtiliyor.

Sivasspor'dan bonservissiz olarak transfer edilen Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertli forma altında 70 maça çıkarken, 6 gol 11 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi Haziran 2024'te bitiyor.