Bunun adı piyango! Bright Osayi-Samuel için çılgın rakam: Yeni adresi...

Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe'de gösterdiği performansla İngiltere Premier Lig takımlarının rüyalarını süslüyor. Ali Koç'un ısrarıyla QPR'den transfer edilen Nijeryalı futbolcu, sağ beke evrildikten sonra gösterdiği performansla büyülemişti. Bright Osayi-Samuel'e Ada'dan 4 talip olduğu belirtilirken Fenerbahçe'nin istediği rakam da ortaya çıktı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe adına sezonun yıldızlarından olan Bright Osayi-Samuel paylaşılamıyor. İngiltere Premier Lig takımlarının radarında olan Nijeryalı futbolcu için gelecek resmi teklifler bekleniyor. Bright Osayi-Samuel'i ilk bağlamda satmayı düşünmeyen Fenerbahçe, astronomik bir teklif karşısında fikrini değiştirebilir.

BRİGHT OSAYİ-SAMUEL'İN TRANSFERİNDE ALİ KOÇ ETKİSİ

Fenerbahçe 2020-21 sezonunda Bright Osayi-Samuel transferinde QPR ile yeni sezondan geçerli olmak üzere anlaşma sağlamıştı. Ancak başkan Ali Koç'un ısrarlı girişimleri sonrası 24 yaşındaki futbolcu ara transfer döneminde Sarı-Lacivertlilerin yolunu tutmuştu.

Ve Diego Rossi transferi için resmi açıklama geldi! Yeni adresi şaşırttı

SAĞ BEKTE KENDİNİ BULDU

Fenerbahçe'ye geldiği ilk dönemde sağ kanat pozisyonunda görev alan Bright Osayi-Samuel, sürati ve çalım yeteneğiyle dikkat çekse de pozisyon bitirme ve son paslardaki eksikliğiyle göze çarpmıştı. Özellikle İsmail Kartal'ın gelişiyle sağ beke evrilen Bright Osayi-Samuel, söz konusu bölgedeki performansı ve taktik disipliniyle müthiş işler başarmıştı.

4 PREMİER LİG EKİBİ PEŞİNDE

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Bright Osayi-Samuel'in bu performansı İngiltere Premier Lig ekiplerinin de dikkatini çekti. Başta West Ham United ve Southampton olmak üzere Crystal Palace ve Brighton da Nijeryalı futbolcu için dirsek temasına geçti.

Kimse beklemiyordu! Adem Ljajic Süper Lig ekibine...

FENERBAHÇE SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR ANCAK...

Fenerbahçe performansından oldukça memnun olduğu ve gelecek sezon için konulan mutlak şampiyonluk hedefinde takımın önemli parçalarından biri olduğuna inandığı Bright Osayi-Samuel'i ilk bağlamda satmayı düşünmüyor ancak gelecek olası astronomik bir teklif karşısında Sarı-Lacivertlilerin satışa onay verebileceği konuşuluyor.

FENERBAHÇE MASAYA 10 MİLYON EURO İLE OTURACAK

Öte yandan aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel için pazarlık masasına 10 milyon euro ile oturmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler futbolcuyu sadece 508 bin euroya kadrosuna katmıştı.

BRİGHT OSAYİ-SAMUEL'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe formasıyla toplam 62 maça çıkan 24 yaşındaki Nijeryalı, 3 gol 6 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bright Osayi-Samuel'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

aksam.com.tr

Omar Elabdellaoui sürprizi! Transfer resmen açıklandı: Evet doğru