Bunun adı ihanet! Paulo Dybala transferi koca ülkeyi salladı

Paulo Dybala Juventus'tan ayrılıp Inter'e imza atıyor! Juventus ile yeni sözleşmeye yanaşmayan Paulo Dybala, 4 yıllığına Inter'in yolunu tutuyor. İtalya, Arjantinli yıldızın transferiyle çalkalanırken Torino ekibinin taraftarlarının dilinde tek bir söz var: İhanet!

aksam.com.tr

Ve Juventus'ta Paulo Dybala dönemi sona eriyor. 2015-2016 sezonu başında Palermo'dan 41 milyon euroya transfer edilen Paulo Dybala, Juventus ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı almıştı. Arjantinli yıldızın yeni takımı ise İtalya'yı adeta salladı.

PAULO DYBALA INTER'E İMZA ATIYOR

Juventus'taki son günlerini geçiren Paulo Dybala, Inter'e transfer oluyor. Inter ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Dybala, yıllık 6 milyon euro maaş kazanacak. Taraflar arasında anlaşmanın sağlandığı ve işin resmiyete döküleceği haberleri İtalya'da manşetleri süslemeye başladı.

JUVENTUSLU TARAFTARLARIN DİLİNDE TEK SÖZ VAR: İHANET

Öte yandan Juventuslu taraftarlar, Paulo Dybala'ya ağır eleştirilerde bulunuyor. Arjantinli yıldızı ihanetle suçlayan Torino ekibinin taraftarları, sosyal medyada oyuncuya adeta öfke kusuyor. Hatırlanacağı üzere Dybala ile Manchester United ve Tottenham da ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

DYBALA'NIN YERİNE CHRISTIAN PULISIC

Öte yandan Juventus, 28 yaşındaki futbolcunun yerini Chelsea'den Christian Pulisic ile doldurmaya hazırlanıyor. Tuttosport'da yer alan habere göre Christian Pulisic, vatandaşı Weston McKennie ile aynı kulüpte yeni bir maceraya atılmaya sıcak bakıyor.

aksam.com.tr