Bundesliga'nın yıldızı, gönlünü Türk aktrist Gizem Emre'ye kaptırdı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Christopher Lenz, Almanya'da rol aldığı dizi ve filmlerle tanınan gurbetçi aktrist Gizem Emre ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Ajansspor

Almanya Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt forması giyen sol bek Christopher Lenz, gönlünü Türk sinema oyuncusu Gizem Emre'ye kaptırdı.

Bild'de yer alan habere göre, 27 yaşındaki futbolcu Almanya'da 170 Milyon euro gişe hasılatı yapan "Fack ju Göhte" filminin başrol oyuncularından 26 yaşındaki Gizem Emre ile ortak bir arkadaşları vasıtası ile tanıştı.

"Tanışmamızın ardından çok çabuk şekilde anlaştığımızı fark ettik." diyen Lenz, ilişkilerinin Union Berlin'den Frankfurt'a transfer olmadan önce Berlin'de başladığını söyledi.

Burak Yılmaz'ın kankası fena yakalandı! 12 yıl sonra bir ilk: Hülya Avşar...

BİRLİKTELİKLERİNİ FOTOĞRAFLA DUYURDULAR

Birlikte bir ev tuttuklarını ancak ilişkilerini bir fotoğrafla kısa süre önce duyurduklarını belirten Frankfurtlu oyuncu, "Çok göz önünde olmayı istemiyoruz." diye konuştu.

İlhan Mansız aşka geldi! Romantik kareleri binlerce beğeni aldı

GİZEM EMRE KİMDİR?

Berlin doğumlu olan Türk sinema oyuncusu Gizem Emre, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg'de büyüdü. 17 yaşında bir ajansa başvuru yapmasının ardından 2013 yılında ilk filminde rol aldı. Fakat ülke çapında tanınması bir Türk kızını canlandırdığı "Fack ju Göhte" filmi ile oldu. Emre, devam filmlerinde de rol aldı.

Türk oyuncu, 2014 yılından bu yana da RTL'in ünlü "Alarm für Cobra 11-Die Autobahnpolizei" dizisinde Alman bir kızı canlandırıyor. Başarılı aktrist, şu ana dek 19 film ve dizide rol aldı.

CHRİSTOPHER LENZ KİMDİR?

1994 doğumlu Christopher Lenz, Hertha Berlin altyapısında yetiştikten sonra Borussia Monchengladbach altyapısına gitti. 2016'da Union Berlin'e geçen Lenz bir süre kiralık olarak Kiel takımında forma giydi. 2021 yazında 5 milyon euro karşılığında Union Berlin'den Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Sol bek olarak görev yapan futbolcu, bu sezon Bundesliga'da 9 maçta şans buldu ve 1 asist yaptı.