Buğrahan Tuncer'den Erden Timur itirafı

Galatasaray Ekmas'a sezon başında katılan Buğrahan Tuncer, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli basketbolcu, Erden Timur'un transfer sürecindeki yaptığı jesti açıklamasında dile getirdi.

Galatasaray Ekmas, 2023/24 sezonu kadro yapılanması için Buğrahan Tuncer ile anlaşma sağlamıştı. Uzun yıllardır Anadolu Efes forması giyen Tuncer, sarı-kırmızılı takım ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Tuncer, kulüp televizyonuna verdiği röportajda imza süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"ERDEN TİMUR SÖZLEŞMEMİ DÜĞÜN ODAMA YOLLADI"

Benim Galatasaraylılık hikayem babadan başlıyor. Yıllardır tribündeydi o. 4 yaşımdan beri maçlara gidiyorduk. Düğün günü çifte imza gibi oldu. Bir gün öncesinde Erden Timur ile konuştuk. Geçen sene olmamıştı kısmet. Ben de ona burada oynamak istediğimi söyledim. Düğün günü imzalayalım kontratı dedi Erden ağabey. Hatta düğün odama yolladı sözleşmemi. Çok güzel bir gün oldu. O gün kimsenin haberi olmadan açıklamış oldu.

Icardi'den dolayı 'Aşkın olayım' sonra 'Çocukluk aşkımsın' şarkısını söyledik. 1 saat falan tribüne çevirdik orayı. Millet sıkılmış bile olabilir (Gülerek) Fenerbahçe arkadaşlarım da vardı. Hatta yakın arkadaşım Fenerbahçe kaptanı vardı.

En büyük hedefim bu forma altında yıllarca mücadele edip kupa kaldırmak. Çok tarif edilemez bir duygu olur benim için.