Bu zafer anlatılmaz yaşanır!

Avrupa'nın en büyük kupasını Türkiye'ye getirme onurunu yaşayan Obra'nın askerleri, otobüsle yüzbinlerin alkışları arasında 'Şampiyonluk Geçidi' yaptı. Bütün dünya onları hayranlıkla seyretti.

1

H.HAKAN EYÜPOĞLU-ÖZEL HABER

Çok emek verildi, çok alınteri döküldü... Maddi, manevi büyük özverilerle kazanılan başarıda coşku dün tavan yaptı. Ülkemize tarihinde ilk kez THY Euroleague şampiyonluğunu kazandıran F.Bahçe'nin başarısı Türk basketbolunun çıtasını da zirveye yükseltti. Finalde Olympiakos'u devirerek, milyonları sokağa döken kahramanlar, dün bizzat kutlamaların başrolündeydi. Zaferi kutlamak için F.Bahçeliler'le kucaklaştılar. 

ZELJKO'NUN AKLI TOFAŞ MAÇINDA

Kutlama törenleri talihsizlikle başladı... Takımı Bağdat Caddesi'ne taşıyacak olan üstü açık otobüs, arıza yaptı. Bir türlü de çalıştırılamadı. Fenerbahçe de normal otobüsle yola çıktı. Taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle otobüs, mesafe almakta zorladı. Otobüsün üstüne çıkan oyuncular, muhteşem coşkuya bu şekilde ortak oldu. Jan Vesely de taraftardan aldığı meşaleyi yaktı. Şampiyonları bağrına basan F.Bahçeliler'in mutluluğu görülmeye değerdi. En fazla sevgi ve ilgiyi görenlerden biri de Koç Zeljko Obradovic'ti. Başantrenör Obradovic ise her zamanki gibi eğlenceden değil, çalışmaktan yana tavrını koydu. Sırp Hoca, çarşamba günü Tofaş maçı olduğunu hatırlatarak, "Yolu açın da uyumaya gidelim. Antrenman var" dedi.

KENDİMİ PAPA GİBİ HİSSEDİYORUM

Böyle bir kutlamaya daha önce şahit olmadığını söyleyen Gigi Datome, "Daha önce böyle bir şey görmedim. Kendimi Roma'da halkı selamlayan Papa gibi hissediyorum" dedi. Barış Hersek ise "Otobüsün üstü normalde açılmıyor-

du. Biz kapakları kırdık, otobüsün üstüne çıktık. Taraftarımıza ulaşmamız gerekiyordu. Böyle bir yol denedik. İnanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz" sözlerini sarf etti.