LeBron James'e 5. şampiyonluğu getirecek transfer! Efsane ikili tekrar buluşuyor

LeBron James'i çok sevindirecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Birçok otorite tarafından NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak gösterilen LeBron James, 5. yüzüğünü takmak için yeni sezona hazırlanıyor. Bu arada Los Angeles Lakers da çok konuşulacak bir transfere imza atmak üzere.

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, yeni sezonu iple çekiyor. Geride bıraktığımız sezonda sakatlıklarla boğuşan ve takımıyla büyük hayal kırıklığı yaşayan LeBron James, kariyerinin 5. NBA şampiyonluğu için çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada yıldız ismi çok sevindirecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

LEBRON JAMES'E 5. YÜZÜĞÜ TAKTIRACAK TRANSFER

Bu arada LeBron James'i havalara uçuracak bir transfer iddiası gündeme geldi. Yıldız oyuncunun Cleveland Cavaliers ile 2016 yılında kazandığı şampiyonlukta müthiş bir uyum yakaladığı Kyrie Irving'in Los Angeles Lakers'a transfer olacağı haberleri ABD'de manşetleri süsledi.

Hande Baladın depremi! Kanada-Türkiye maçında kıyamet koptu

2016'DA İMKANSIZI BAŞARMIŞLARDI

2016 NBA finallerinde Golden State Warriors'a karşı 3-1 geriden gelerek seriyi 4-3 kazanan ve şampiyonluğa uzanan Cavs, bunu başaran ilk NBA takımı olmuştu. Cleveland'ın söz konusu sezondaki kadrosunda LeBron James ve Kyrie Irving'in müthiş uyumu dikkat çekmiş ikili sezona adeta damga vurmuştu.

OPSİYONUNU KULLANDI AMA...

ESPN'in haberine göre Kyrie Irving, Nets ile opsiyonunu kullansa da LeBron James'in formasını giydiği Los Angeles Lakers'ın oyuncuya ilgisi sürüyor. Kyrie Irving'in de Lakers'a sıcak baktığı ve LeBron James ile yeniden bir araya gelmeyi çok istediği haber detayında geçildi.

TAKASINI İSTEDİĞİ HABERLERİ MANŞETLERİ SÜSLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Kyrie Irving'in Los Angeles Lakers'a transferi yeniden gündeme gelmiş ve oyuncu bir şekilde Nets'den takasını isteyerek yeniden LeBron James'in yanına gitmeyi istediği haberleri ülke basınında manşetleri süslemişti.