Elveda Uğurcan Çakır! Dünya devinden çılgın teklif: Trabzonspor'da rekor ayrılık...

Uğurcan Çakır için sezon sonunda Avrupa yolu gözüktü. Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan milli kaleci Uğurcan Çakır'a dünya devi talip oldu. Trabzonspor'un beklediği bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, sezon sonunda Avrupa hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bordo-mavililerde başarılı bir performans ortaya koyan milli file bekçisi için dünya devi devreye girdi. Başarılı eldiven için bordo-mavililerin beklediği bonservis bedeli de belli oldu.

UĞURCAN ÇAKIR, AVRUPA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının mimarlarından biri de Uğurcan Çakır olmuştu. Milli kaleci başarılı performansıyla büyük beğeni toplamış ve Avrupa ekiplerini peşine takmıştı. Başarılı file bekçisi bu sezon sonunda Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor. Bordo-mavili yönetim de iyi bir teklif gelmesi halinde transferde kolaylık sağlayacak.

DÜNYA DEVİ TALİP OLDU

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Sezon sonu Caoimhin Kelleher ile yollarını ayırmayı planlayan Liverpool, gündemine Uğurcan Çakır'ı aldı. Milli kalecinin transferi için oldukça istekli olan Ada devi, bordo-mavili kulüple temasa geçerek görüşme yapacak.

TRABZONSPOR TARİHİNE GEÇECEK RAKAM

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır için belirlediği bonservis bedeli belli oldu. Bordo-mavililer güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan milli kaleci için en az 15 milyon euro bekliyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı'nın ardından kulüp tarihinin en pahalı satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Uğurcan Çakır, bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 41 resmi maça çıktı ve toplam 3720 dakika süre aldı. Bu karşılaşmaların 17'sinde kalesini gole kapatmayı başaran 27 yaşındaki file bekçisi kalesinde 58 gole ise engel olamadı.