Bu taraftar şampiyon yapar

“Bu sene taraftarlar çok farklı. Çok gururlu ve mutluyum. Tekrar tribünlere dönmeleri psikolojik olarak rahatlattı. Turu geçemedik ama yanımızda oldular. Onların desteğiyle ipi göğüsleyeceğiz.” 

1

ÖMER ÖZARSLAN

ÜLKER Stadyumu’nda 1-1 sonuçlanan Benfica maçının ardından otoparkta aracına binerken karşılaştığımız F.Bahçeli Hasan Ali Kaldırım, sorularımızı yanıtsız bırakmadı. Başarılı oyuncu, “Sezona iyi hazırlandım. Kendimi toparlanmış ve iyi hissediyorum. Geçen sezon yaşananlardan sonra bu sene gördüğüm enerji bana çok iyi geldi. Çalışmalarımı da bu mutlulukla sürdürdüm. F.Bahçe’nin başarıya ulaşması için tüm gücümle mücadele ediyorum. 

BU ENERJİ BAŞARI GETİRECEK 

Bu sene çok farklı. Müthiş bir hava var. Çok gururluyum, mutluyum. Taraftarların tribünlere dönmesi bize iyi geldi. Psikolojik olarak toparlandık. Daha diriyiz. Geçen sezon biraz yıpranmıştık. Turu geçemedik ama yine yanımızda oldular. Bugün gördüğüm atmosfer beni çok mutlu etti. Hazırlık maçlarında da öyle. Bu sene bu enerjiyle başarıyı yakalayacağız. Onlar hep yanımızda olsun. Biz hep birlikte başarıya ulaşacağız” şeklinde duygularını aktardı. Sohbetimizden önce kendisini taraftarla konuşurken gördüğümüz Hasan Ali Kaldırım ve bir Fenerbahçeli arasında şu dikkat çekici diyalog yaşandı: 

GİDECEĞİN YERE KADAR BIRAKAYIM

Hasan Ali Kaldırım, bu sohbetten önce otoparkta bulunan bazı taraftarlara aracının bagajından çıkardığı formaları hediye etti. Fotoğraf isteklerini geri çevirmedi, sohbet etti. Hasan Ali, yorgun gözüken bir taraftarın forma ricasından sonra “Ağabeyim gerçekten daha kalmadı. Sözüm olsun. Aracınız var mı? Gideceğiniz yere kadar benimle gelebilirsiniz” diye gönlünü aldı. Taraftar da Hasan Ali’ye teşekkür ettikten sonra arkadaşlarıyla birlikte oradan ayrıldı. Hasan Ali Kaldırımda bizimle sohbetini bitirdikten sonra stattan çıkış yaptı.