Bu kadar ruhsuzluk olmaz

Beşiktaşlı taraftarların hedefinde futbolcular vardı. Kamp yapılan otele gelen taraftarları Burak Yılmaz “Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun” diyerek yatıştırmaya çalıştı. Bir taraftar “Bu kadar ruhsuzluk olmaz” diye tepki gösterdi.

AKŞAM SPOR

UEFA Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'e 3-1 yenilen Beşiktaş'a Siyah-Beyazlı taraftarlar sert tepki gösterdi. Aspmyra Stadı'nda oynanan maçın ardından Kara Kartal'ın kamp yaptığı otelin önüne gelen öfkeli taraftarlar, Siyah-Beyazlı futbolculara otele girişleri esnasında tepki gösterdi. Futbolcular otele girdikten sonra taraftarların yanına gelen Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, "Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun. İnşallah düzeleceğiz" derken, genç teknik adamla konuşan bir taraftar, "Buraya 10 saat havaalanında bekleyerek geldik. Bu kadar ruhsuzluk olmaz. Savaşan bir Beşiktaş istiyoruz" dedi.

ONANA'YA BÜYÜK TEPKİ VARDI

Norveç'te oynanan maçta, Siyah-Beyazlılar'ın hedefinde sezon başında renklerine bağladığı Jean Onana da vardı. Beşiktaş taraftarları, Burak Yılmaz'ın ilk 11'de şans verdiği genç oyuncuya sosyal medyadan ateş püskürdü. 61 dakika sahada kalan 23 yaşındaki orta saha tam 65 kez topla buluştu. Onana, yüzde 93'lük pas isabet oranı yakalarken, tercihlerini geriye ve yana doğru yapması tepki topladı. Jean Onana'nın rakipleriyle girdiği 3 ikili mücadeleden sadece 1'ini kazanması da tepki çekti. Beşiktaş'ta 8 maça çıkan Jean Onana, şu ana kadar 1 asist üretti. 179 dakika sahada kalan Kamerunlu oyuncunun bonservisi için sezon başında Lens'e 4 milyon euro ödendi.

BEŞİKTAŞ'TA SEÇİM BELİRSİZLİĞİ

Beşiktaş'ta, olağanüstü seçim tarihi 17 Aralık olarak açıklanmasına rağmen başkan adaylığı konusunda belirsizlik sürüyor. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken, şu an adaylığını net bir dille açıklayan tek isim ise Hasan Arat. Bu belirsizliğin üstüne bir de futbol A takımının üst üste aldığı Galatasaray ve Bodo/Glimt mağlubiyetleri hem taraftarın hem de camianın moralini daha da bozdu. Öte yandan Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası oynadığı 3 maçta 2 yenilgi aldı. G.Saray ve Bodo Glimt'e yenilen SiyahBeyazlılar, sadece İstanbulspor'u mağlup etmeyi başardı.

SALİH UÇAN PAHALI

Cardiff'in Hocası Erol Bulut, Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan'ı transfer edeceğine dair iddialara cevap verdi. Bulut "Bizim için çok pahalı. Menajeri Beşiktaş'la yeniden anlaşmak için görüşüyor" diye konuştu.

ÇEBİ İLE GÖRÜŞECEĞİM

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, adaylıkla ilgili konuştu: "Başkan hâlâ istifa etmedi. Ahmet Nur Çebi ile pazartesi görüşeceğim. Adaylık sadece bana bağlı değil." Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaması durumunda Yamantürk'ün adaylığını açıklaması bekleniyor.

AVRUPA'DA FESTİVAL

Norveç basını, Bodo-Glimt'in Beşiktaş galibiyetini manşetlere taşıdı. Yapılan haberlerde "Avrupa'da yeni Bodø/ Glimt festivali. Belki de yılın en iyisi" başlıkları atıldı. Norveç basını ayrıca maçı izlemeye gelen Siyah-Beyazlı taraftarların herhangi bir olay çıkarmadığına da vurgu yaptı.

100. YILA ÖZEL FORMA

Beşiktaş, "Cumhuriyet 100. Yıl Özel" formasını Kartal Yuvası mağazalarından satışa sundu. Kara Kartal, özel formalardan sadece 1923 adet üretti. Yeni formaların satış fi yatı ise 1425 TL.