Bu işin suyu çıktı

Altay'ın kafasına atılan su şişesi genç kaleciyi F.Bahçe'den kopma noktasına getirdi.

AKŞAM SPOR

Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Fenerbahçe taraftarından ve medyadan ağır eleştiriler alan Altay Bayındır'a yapılan son hareket, bardağı taşırdı. Kanarya'nın 2-1 kazandığı Gaziantep FK maçında kendi takımının taraftarları, Altay'a karşı 'Sulu saldırı' gerçekleştirdi. Tribünden bir grup, Altay'a yediği golden sonra içi dolu su şişesi fırlattı. Maç devam ederken kafasına şişe yiyen genç kaleci, elindeki topu yere fırlatıp tribünlere isyan etti. Morali hayli bozulan genç fi le bekçisini, takım arkadaşı Djiku motive etmeye çalıştı. Sosyal medyaya düşen görüntülere her renkten tepki gösteren oldu. Mental olarak çöküşte olan Altay'ın, kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor

BAŞAKŞEHİR TALİP OLDU

Başakşehir, F.Bahçe'den Altay ve Samet Akaydin'a talip oldu. Altay, bu ilgiye henüz bir yanıt vermedi. Samet ise takımda kalıp forma savaşı vermek istiyor, fakat hayli geri planda kaldı. İki ismin de B.Şehir'e gitme ihtimali kuvvetli görülüyor.

ALTAY KESİK YEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Maribor deplasmanında Altay Bayındır yerine İrfan Can Eğribayat'a şans verdi. Altay'ı oynattığı için eleştirilen Kartal, kararında ısrarcı olmadı. Geçen sezon Altay'ın sakatlığı sonrası kaleye geçen Eğribayat, Ziraat Türkiye Kupası'nda zafer yaşamıştı. Yabancı kaleci gelene kadar kalede İrfan'ın olması bekleniyor.