Bu iş tamam! Beşiktaş'ın Tuanzebe transferinde son viraj

Siyah beyazlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon için birçok ismi kadrosuna katan Beşiktaş İngiliz stoper Axel Tuanzebe için atağa geçti. Yönetimin Tuanzebe transferinde ısrarcı olduğu ve bu hafta sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

Transfer sezonunun sonlarına doğru gelinmesi ile birlikte çalışmaları hızlandıran Beşiktaş'ta Axel Tuanzebe transferinde yeniden atağa geçildi. Kadrosunu güçlendiren ve birçok isimle anlaşan siyah beyazlılar İngiliz stoper Tuanzebe için çalışmalarını sürdürüyor.

YÖNETİM ISRARCI!

Beşiktaş Yönetimi'nin Tuanzebe transferi için ısrarcı olduğu ve transferi bu hafta sonuçlandırmak istediği belirtildi. Takvim'in haberine göre kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon Euro... Premier Lig'de 28 kez forma giyen Tuanzebe, geçen sezon İtalyan ekibi Napoli'de kiralık olarak forma giydi.

Kariyeri boyunca 124 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu 2 gol atarken 2 de asist yaptı. Güçlü fiziğinin yanı sıra tekniğiyle de dikkat çeken Tuanzebe için Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in de çok ısrarcı olduğu biliniyor.

Tuanzebe geçen sezon Napoli'de sakatlığı nedeniyle 8 maç kaçırdı. Bir önceki sezon ise 20 maçta oynayamadı.