Bu iş daha bitmedi

Çin'i set vermeden geçen Filenin Sultanları İtalya'ya 3-1 mağlup oldu. Grubumuzdaki şansımız devam ediyor. Yarınki rakibimiz Dünya sıralamasının 1 numarası ABD.

AKŞAM

Gruba son olimpiyat şampiyonu Çin'i net bir oyun ve skorla yenerek başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci maçında İtalya'ya 3-1 (25-22, 23-25, 25-20, 25-15) mağlup oldu. İtalya'da 29 sayı üreten Nijerya asıllı Egonu, karşılaşmaya damga vurdu.

Ay-Yıldızlılar'da ise Zehra Güneş'in 14, Eda Erdem Dündar ve Meryem Boz'un 11'er sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Ancak grubumuzdaki şansımız devam ediyor. Ay-Yıldızlı sporcular, B Grubu'ndaki 3. maçını yarın FIVB dünya sıralamasının 1 numarası ABD ile yapacak.

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşma sonrası, "Biz buraya bir şeyler başarmak için geldik. Ülkemizi ve Türk kadınını tüm dünyaya göstermek için mücadele ediyoruz. Söz konusu milli takım olunca, herkes tuttuğu takımı bırakıp Türk Bayrağı altında birleşiyor. Bunu hissediyoruz. İnişler çıkışlar olabilir ama Türk Halkı bizden desteğini esirgemesin." ifadelerini kullandı.

Tebrikler kızlar

Lider Alican Kaynar