Bu iş bitti! Ozan Tufan anlaşması hayırlı olsun: Şampiyonluk kadrosunun ilk transferi

Ozan Tufan 1 yıllık aranın ardından Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Hull City'de aradığını bulamayan milli futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldı. İstanbul devi, 2023-24 sezonunun ilk transferini Ozan Tufan ile yapmak üzere. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin Hull City'ye sattığı Ozan Tufan, Süper Lig'e geri dönüyor. Championship'e harika bir giriş yapan ancak ilerleyen haftalarda gözden düşen Ozan Tufan, eski hocasıyla yeniden bir araya geliyor.

OZAN TUFAN İLE ANLAŞMA TAMAM

Ozan Tufan'ın ikinci İngiltere macerası da kısa sürecek gibi. Hull City'ye 3 yıllık imza atan milli futbolcu, 2023-24 sezonunda yeniden Süper Lig'e dönüş hazırlığında. İstanbul devi, Ozan Tufan ile prensip anlaşmasına vardı.

ŞENOL GÜNEŞ İLE YENİDEN BİR ARAYA GELİYOR

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun ilk transferi Ozan Tufan olabilir. Ara transfer döneminde Siyah-Beyazlıların kapısından dönen deneyimli futbolcu, eski hocası Şenol Güneş ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

ŞENOL GÜNEŞ PARLATMIŞTI

Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor'da kusursuz işlere imza atan Ozan Tufan, 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Şenol Güneş'in tedrisatında başarı basamaklarını hızla tırmanan Ozan Tufan, Beşiktaş'ta eski hocasıyla yeniden buluşuyor.

BEŞİKTAŞ, HULL CITY İLE ANLAŞIRSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK

Ozan Tufan Siyah-Beyazlılarla anlaşma sağlarken, Beşiktaş'ın Hull City ile anlaşması durumunda transfer sezon sonunda gerçekleşecek. Yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Kara Kartal'ın ilk transferi Ozan Tufan olacak.

OZAN TUFAN'IN SEZON KARNESİ

Bu sezon Championship'te 31 maça çıkan Ozan Tufan 4 gollük katkı verdi. Milli futbolcunun Hull City ile 2025 yılına kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr