Bu iş bitti! İlhan Palut'tan Fenerbahçe'ye yıllarca unutulmayacak transfer çalımı

Sezonu Fenerbahçe'nin ardında 3. sırada tamamlayan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut'un isteği doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. İlhan Palut'un istediği ve Fenerbahçe'nin de gözdesi konumunda bulunan Diogo Costa Pinto'nun transferi bitirildi.

Süper Lig'de İlhan Palut yönetiminde muhteşem bir sezon geçiren ve son haftalarda Fenerbahçe'ye geçilerek ligi 3. sırada tamamlayan Konyaspor, transfer çalışmalarına başladı. Konyaspor, Konferans Ligi'nde yarışacak bir kadro için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin de peşinde koştuğu Diogo Costa Pinto ile imza aşamasına gelindi.

İLHAN PALUT, FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİNİ İSTİYOR

Türkiye'ye Avrupa'da temsil edecek 5 kulüpten biri olan Konyaspor, gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu konuda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in dile getirdiği 'çilek transfer' konusunda önemli adımlar atıldı.

ÇİLEK TRANSFERLER PORTEKİZ'DEN

Uzun yıllardır Balkan ülkelerinden oyuncuları tercih ve bu konuda çok başarılı olan Konyaspor, dümeni Portekiz'e kırdı. Estrela'dan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Diogo Costa Pinto ile görüşmeler bitme aşamasına geldi. Diogo Pinto ile Fenerbahçe de ciddi şekilde ilgileniyor ve görüşmeler yürütüyordu.

DİOGO COSTA PİNTO'NUN PERFORMANSI

Merkez orta saha ve 10 numara mevkilerinde forma giyen 22 yaşındaki Diogo Costa Pinto geçen sezonu Portekiz 2 . lig ekibi Estrela'da geçirdi. Toplam 34 karşılaşmaya çıkan Portekizli oyuncu takımına 14 golle katkı sağladı. Pinto, hiç asist yapamadı.

BAŞKAN 'ÇİLEK TRANSFER' DEMİŞTİ

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, geçen hafta yaptığı açıklamada Sivasspor'un sağ beki Ahmet Oğuz ile anlaşma imzaladıklarını açıklarken 'çilek transfer' söylemini dile getirmişti.

İLHAN PALUT'TAN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, takımın başına geçtikten sonra oynattığı hücum futboluyla büyük beğeni toplamıştı. Ligi 3. sırada bitiren Anadolu ekibiyle Avrupa kupalarında yarışacak olan genç hoca, yurt dışında da isminden söz ettireceğe benziyor.