Bu iş bitti! Edin Dzeko ile anlaşma sağlandı: Golcü transferinde mutlu son...

Edin Dzeko'nun Inter macerası sona ermek üzere. Geride bıraktığımız sezonda 17 gol, 10 asistlik iyi bir performans sergileyen Bosna-Hersekli golcü, Inter'e veda ediyor. İtalyan devinin Romelu Lukaku ile anlaşmasının ardından Edin Dzeko ile yollar ayrılıyor.

aksam.com.tr

Edin Dzeko transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı Süper Lig devleriyle de anılan golcünün yeni takımı belli oldu. Edin Dzeko'nun dünya deviyle 1 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

EDİN DZEKO İMZAYI ATIYOR

Edin Dzeko'nun adı Juventus, West Ham United gibi ekiplerle anılsa da tecrübeli golcü çok daha önemli bir imzayı atmak üzere. Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre Edin Dzeko, Real Madrid'in yolunu tutuyor.

Aykut Kocaman'ın yeni adresi herkesi şaşırttı! Sözleşmesine öyle bir madde koydurdu ki...

İKNA EDİLDİ, 1 YILLIK SÖZLEŞME

Aksam.com.tr'nin derlediği habere göre Carlo Ancelotti, Inter ile sözleşmesinin son yılına giren Edin Dzeko'yu ikna etti. Karim Benzema'yı kaliteli bir ayakla yedeklemek isteyen Real Madrid'in 36 yaşındaki Edin Dzeko ile 1 yıllık sözleşme yapacağı belirtildi.

2 İSME VEDA

Mariano Diaz ve Luka Jovic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Real Madrid, Edin Dzeko transferiyle ileri uçtaki kalitesini artırmak istiyor.

Ve Diego Costa transferi hayırlı olsun! Resmi açıklama geliyor...

EDİN DZEKO'NUN İNTER KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Inter formasıyla tüm kulvarlarda 49 maça çıkan Edin Dzeko 17 gol, 10 asistlik istatistik yakalamıştı. 36 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Oyuncunun Inter ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

aksam.com.tr

Güle güle Şener Özbayraklı! Emre Belözoğlu'nun sır gibi sakladığı transfer ortaya çıktı...