Bu hizmete kupa yakışır: Başkan Erdoğan'ın video konferansla katıldığı Göztepe Gürsel Aksel Stadı açıldı

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yatırımlar sonrasında başarının gelmesi gerektiğini vurguladı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın “Size kupa getirirsek teşekkür etmiş oluruz.” sözlerini Başkan Erdoğan, “Doğru diyorsun, bu kadar emekten sonra marifet iltifata tabidir.” diyerek yanıtladı ve Avrupa'da kupa kazanılmasının kendisini çok mutlu edeceğini belirtti.

AKŞAM

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın açılış törenine video konferans yoluyla katıldı. Yeni stadın Göztepe'ye ve İzmir'e hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Gürsel Aksel Stadı'nın yatırım bedeli 400 milyon TL. Bir zamanların rahmetli Fevzi Zemzemler'in olduğu Göztepe... Bir tarafta stadyum bir tarafta alışveriş merkezleri... Gerçekten İzmir'in şanına yakışan artık uluslararası müsabakaların da yapılabileceği bir stadyum. 20 bin kişi kapasiteli. Binali Bey'in ısrarlarıyla yapılmış bir stadyum." dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın, "Sayın Cumhurbaşkanım, size kuru kuru teşekkür değil de ya kulüpler bazında ya da milli takımlar bazında size bir Dünya Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu getirirsek teşekkür etmiş oluruz. Onun için mücadelemizi vereceğiz." sözlerine "Doğru diyorsun Alpay Bey... Bu kadar emekten sonra marifet iltifata tabidir. Artık futbol federasyonu başkanımız da orada bu iş müteahhitliğe benzemez. Artık daha çok çalışacağız hep birlikte inşallah başaracağız." diyerek yanıt verdi.

"BURADA BİR MAÇ OLABİLİR"

Başkan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"SÜRPRİZ YAPMIŞLAR"

Başkan Erdoğan, Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında Fenerbahçe-Göztepe maçına da değindi. Erdoğan, "Dün akşam tabii bize de bir sürpriz yapmışlar... Bu da böyle farklı bir zamana rastladı." dedi. Başkan'ın bu sözleri gülümsemeleri de beraberinde getirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan penaltı atışları sonrasında topu imzaladı.

"GOLLERE DEVAM"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın koruduğu kaleye penaltı atışı kullandı. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Erdoğan, "Durmak yok, gollere devam..." notunu düştü.

"EN İYİYE ADAY GÖSTERİLDİ"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış töreninde şunları söyledi:

"RÜYAMIZ GERÇEK OLDU"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, açılış töreninde şunları söyledi:

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başkan Erdoğan'a Göztepe forması hediye etti.

MİLLİ MAÇ YAPILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de açılış töreninde yer aldı. Özdemir, "Seyircili maçlar oynandığında inşallah buraya da milli maç ile iltifat edebiliriz." dedi.