Bu gol yetenek ister

Real Madrid'in efsane ismi Emilio Butragueno: “Arda'nın taşan bir yeteneği var. Attığı gol yetenek ister. Yaptığı işler, gelecekte neler verebileceğine dair bir ayrıntı oldu...”

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü atarak kendisini ve ülkesini gururlandırdı. Celta maçının 89. dakikasında oyuna giren 19'luk yetenek, 90+4'te Eflatun-Beyazlı formayla ilk golünü attı. R.Madrid'in efsane golcülerinden Emiolo Butragueno, İspanyol televizyonlarında Arda ile ilgili, "Çok kaliteli gol attı. Taşan bir yeteneği var. Yaptığı işler, gelecekte neler verebileceğine dair bir ayrıntı oldu. Bu çocukta umut var. Bernabeu'yu tercih etmesi de güçlü karakterini gösteriyor" diye konuştu. Maç sonunda koşarak Arda Güler'e sarılan Ancelotti ise şöyle konuştu: "Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz." Takım arkadaşı Lucas Vazquez de maç sonrası, "Arda adına mutluyuz. Bunun için savaştı ve peşinden gitti. Zor günler geçirdi ama pes etmedi ve çalıştı" dedi.

Tarihe geçen golüyle göğsümüzü kabartan Arda Güler, maç sonu şunları kaydetti: "İlk golümü attığım için mutluyum. Şu ana kadar zor bir sezon geçirdim ama umarım bundan sonra daha iyi şeyler olur. R.Madrid'de olmaktan çok mutluyum. Burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahi

Mesut ol Arda!

Milli yıldızımız Arda Güler'in Real Madrid formasıyla attığı ilk gol, İspanyol basınında geniş yankı uyandırdı. Basın, 19 yaşındaki yıldızımızın siftah golünü, Türk kökenli eski Real Madrid oyuncusu Mesut Özil'in, Eflatun-Beyazlılar'da kaleciyi çalımlayıp attığı ilk golüne benzetti.