Bu da oldu: Futbol takımı, hakem satın aldı, gerekçesi ise çok ilginç!

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalya Serie A devi Roma, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminde takıma yardımcı olması için eski hakem Gianpaolo Calvarese'yi işe aldı. Mourinho'nun, pozisyonlar hakkındaki görüşleri artık bir hakem destekli olacak.

VAR teknolojisinin futbola dahil olmasının ardından hakem kararlarındaki tartışmalar biteceğine daha da alevlendi. Karşılaşma esnasında VAR'ın oyuna ne zaman dahil olacağı veya hakemin sahadaki monitörü kullanmamayı tercih etmesi gibi protokoller hâlâ akılları karıştırabiliyor.

Jose Mourinho'nun takımı Roma ise bu problemleri ortadan kaldırmak için radikal bir karar aldı..

Goal Türkiye'nin Corriere dello Sport'tan aktartdığı habere göre, VAR'da kararların nasıl ve ne zaman alınması gerektiği konusunda hala belirgin kafa karışıklıkları var. Kulüp mevcut kuralları ve düzenlemeleri daha iyi anlamak için emekli hakem Gianpaolo Calvarese'yi işe aldı.

Gianpaolo Calvarese yalnız Jose Mourinho'nun takımıyla değil aynı zamanda akademiler ve kadın takımıyla da ilgilenecek.

Inter'in şampiyonluk yarışını önde götürdüğü ligde Roma, 23 haftada topladığı 38 puanla 6. sırada yer alıyor. Jose Mourinho'nun ekibi ile beşinci sıradaki Juventus arasında 4 puan fark var. Lider Inter'in ise 22 haftada 53 puanı bulunuyor.

Ve Yunus Akgün'de beklenen oldu! Tüm Galatasaraylıların gözü bu haberdeydi

Mustafa Muhammed transferi için resmi açıklama geldi! Galatasaray'da Bafetimbi Gomis sonrası...