''Bu da moda oldu!'' Hatayspor'dan Ömer Erdoğan'a taş!

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, teknik direktörleri Ömer Erdoğan'ın ayrılık kararı almalarına ilişkin, ''Ömer Erdoğan hocamızın görevi bırakması bizim için sürpriz oldu, beklemiyordum. Ben olsaydım; canlı yayında bu durumu açıklamak yerine önce yönetim kuruluyla paylaşırdım. Fakat canlı yayında bu tür kararları açıklamak moda oldu.'' dedi. Özat ayrıca, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi'ye Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den teklif geldiğini açıkladı.

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi'ye transfer teklifi geldiğini açıklayarak, takımdan ayrılık kararı alan Ömer Erdoğan için "Bizim için sürpriz oldu." dedi.

Radyospor'a konuşan Özat, "Ömer Erdoğan hocamızın görevi bırakması bizim için sürpriz oldu, beklemiyordum. Ben olsaydım canlı yayında bu durumu açıklamak yerine önce yönetim kuruluyla paylaşırdım. Fakat canlı yayında bu tür kararları açıklamak moda oldu. Ömer hocayı eleştirmek için bunu söylemiyorum. Onu çok seviyoruz, yolu açık olsun." dedi.

Ve İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Sözleşmesine özel Fenerbahçe maddesi

ÖMER ERDOĞAN'IN YERİNE KİM GELECEK?

Özat, Erdoğan'ın yerine hoca arayışlarına başladıklarını ifade ederek, "Ömer Erdoğan hocamız canlı yayında istifasını açıkladıktan 10 dakika sonra yeni teknik direktör arayışına başladık. Belirlediğimiz yerli hoca adayları ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Samuel Umtiti Süper Lig devine imza atıyor! Akıl çelen teklifle iş bitirildi...

SABA LOBJANİDZE VE EL KAABİ'YE TRANSFER TEKLİFİ

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz takımı Hull City'den iki futbolcuları için teklif aldıklarını açıklayan Özat, "Hull City, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi için teklifte bulundu. Biz de yönetim kurulumuzda bu konuyu konuştuk. Ancak henüz bir bonservis bedeli belirlemedik." dedi.

Mert Hakan Yandaş'ın geleceği belli oldu! Fenerbahçe'den CSKA Moskova'ya yanıt