Bruno Peres şampiyonluğu dünya basınına anlattı: Şehirde hayat durdu!

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Bruno Peres şampiyonluğu anlattı. Peres, “Caddede yürüyorum ama sürekli durduruluyorum. Şehirde şampiyonluk sonrası hayat durdu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. Bitiş düdüğünden itibaren, sahip olduğum anılar, etrafımdaki kalabalıklar ve takım. Çok büyük bir fanatizm.” ifadelerini kullandı.

AKŞAM

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Bruno Peres, "ge.global. com"a konuştu. Bordo-Mavililer'in şampiyonluğunun ardından yaşadıklarını anlatan Peres, şunları söyledi: "Caddede yürüyorum ama sürekli durduruluyorum. Şehirde şampiyonluk sonrası hayat durdu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. Bitiş düdüğünden itibaren, sahip olduğum anılar, etrafımdaki kalabalıklar ve takım. Büyük bir fanatizm. Hiç şüphesiz hayatımda ve kariyerimde sonsuza kadar unutmayacağım bir başarı. Türklerin futbol fanatizmini daha önce duymuştum ama açıkçası bu kadar olacağını beklemiyordum.

SEVİLDİĞİMİZİ HİSSEDİYORUZ

Türkler Brezilya'daki taraftarlardan daha fanatikler. Futbolu bu kadar özel yapan tam da bu sevgi. Takımın oluşumu, yapısı, taraftar desteği ve teknik komisyonun çalışması. Bunlar sezon boyunca temel dayanak noktamızdı. Kusursuz bir şampiyonluk yaşadık. Kulüp tarihine sonsuza kadar damgasını vuracak bir takım. Bunun bir parçası olduğum için minnettarım. Kulüp, insanlar ve şehrin önemli bir parçası. Pazara veya restoranlara her gittiğimizde sevildiğimizi hissediyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte 38 yıl sonra kulübe Süper Lig şampiyonluğu kazandırmayı başardım."