Bruno Henrique Fenerbahçe için resti çekti! ''Ya kabul edin ya da...''

Fenerbahçe Flamengolu Bruno Henrique'yi transfer etmek istiyor. Golcü oyuncunun menajeri Denis Ricardo, Flamengo yönetimine, “Ya Fenerbahçe'den gelen resmi teklifi değerlendirin ya da oyuncumun sözleşmesini uzatın” restini çekti. Bruno Henrique'nin resti sonrası er an anlaşma açıklanabilir.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Brezilyalı futbolcu Bruno Henrique konusunda dün hareketli saatler yaşandı. Brezilya basınında yer alan haberde; oyuncunun menajerinin dün kulüple masaya oturduğu ve sert tartışmalar yaşanan bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

BRUNO HENRIQUE'DEN FENERBAHÇE RESTİ

31 Aralık 2023'te Flamengo ile sözleşmesi bitecek olan oyuncusunun, söylentiler yüzünden mutsuz olduğunu ve işine odaklanamadığını belirten menajeri Denis Ricardo, bu belirsizliğin bir an önce ortadan kaldırılması konusunda kararlılığını dile getirdi.

YENİ TRANSFERDEN RAHATSIZ

31 yaşındaki kanat oyuncusunun, Benfica'dan Everton Cebolinha'yı satın almak için Flamengo'nun girişimlerde bulunmasından rahatsız olduğunu da belirten menajeri, "Ya sözleşmemizi uzatın ya da kulübe gelen teklifleri değerlendirin." restini çekti.

Brezilya basını oyuncunun transferi konusunda Flamengo'nun Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğunu, menajerinin Rio'ya gelmesiyle problemin çözümü için çabaların arttığını da vurguladı.

DERBİ CANAVARI, AMERİKA KRALI

Flamengo kulübünün Fenerbahçe ile görüşmeleri gayri resmi şekilde yürüttüğü ve bundan devre dışı bırakılan menajerin rahatsız olduğu da belirtilen haberde, "Flamengo oyuncunun kulüpte devam edip etmeyeceği ya da ayrılıp ayrılmayacağı yönünde net bir adım atmıyor. Bundan dolayı iki tarafta da gergin bir bekleyiş var. 2019'da Flamengo'ya gelişinden beri çok başarılı bir dönem geçiren oyuncu, bu iyi ilişkilerini korumak istiyor." denildi.

31 yaşındaki Bruno Henrique, Flamengo formasıyla 185 maçta 79 gol atıp, 44 asist yaptı. Yıldız oyuncu ayrıca derbilerdeki üstün performansı nedeniyle Rei de America (Amerika Kralı) lakabıyla anılıyor.