Bruma resmen geri dönüyor! Jorge Jesus'tan çılgın teklif...

Bruma 5 yıl aranın ardından Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Jorge Jesus'un listeside yer alan isim, Türkiye'ye geri dönmeye sıcak bakıyor. Bruma'nın yeni sezonda Jorge Jesus'un prensi olması bekleniyor. İşte flaş transferin detayları...

AKŞAM

Jorge Jesus'a iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Bruma ile ilgileniyor. Portekizli teknik direktörün resmen açıklanmasının ardından transfer çalışmalarına ağırlık veren sarı-lacivertliler listesine Fatih Terim'in eski prensini ekledi.

Vincent Aboubakar'dan 3. Süper Lig macerası! Yer yerinden oynayacak

BRUMA, JORGE JESUS'UN PRENSİ OLACAK

Bir dönem Galatasaray forması da giyen sol kanat oyuncusu Bruma için girişimler başladı. AKŞAM'ın Hollanda basınından aktardığı haberlere göre; 27 yaşındaki futbolcu yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. PSV ile sözleşmesi 2023'te biteceği için kiralık formülü ortadan tamamen kalkmış durumda.

Eljif Elmas Fenerbahçe'nin kasasını yine dolduracak! Dünya devinden dev teklif

FENERBAHÇE UYGUN BİR BEDELLE TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler, uygun bir bonservis bedeliyle oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. PSV'de bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve bu süreçte Olympiakos'a da kiralanan Bruma için maksimum 5 milyon euroluk bir teklif yapılacağı belirtildi.

PSV onu bu yaz döneminde elinden çıkarmazsa, sezon sonunda bedelsiz ayrılma hakkına sahip olacak. Bu sebeple Hollanda ekibinin satışa olumlu baktığı kaydedildi.

Geçit yok, Zehra Güneş var! İnanılmaz anlar: Tarih yazdı

JORGE JESUS'A ÇÖZÜM OLACAK

Sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen Portekizli futbolcunun bu özellikleri sayesinde Jesus'un elindeki çözüm yolları artabilir. Transferin 15 gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Alexandru Cicaldau için yolun sonu! Transferini resmen açıkladılar...