Bruma, Galatasaray’dan ayrılacak mı

Galatasaray’ın hazırlık kampında sergilediği performansla herkesin dikkatini tekrardan çekmeyi başaran genç yıldız Bruma, Galatasaray’dan ayrılacak mı?

Geçen sezon La Liga’da kiralık geçiren burada da beklenen patlamayı yapamayan Portekizli Bruma, hazırlık karşılaşmalarında sergilediği oyunla tekrardan taraftarların yüzü güldürdü. Genç yıldız Bruma, Galatasaray’dan ayrılacak mı?

Bruma Galatasaray’dan ayrılacak mı?

Galatasaray'daki 3 maçlık performansında 3 golle göz dolduran Bruma, DHA muhabirine takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Portekizli yıldız bu haberlerin ardından Galatasaray'ın resmi sitesinden böyle bir ifade kullanmadığını belirtti. Galatasaray’ın Portekizli genç yıldızı Bruma, DHA muhabirine yaptığı açıklamada takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Portekizli futbolcu, bu haberin ardından Galatasaray’ın resmi yayın organından kimseye böyle bir demeç vermediğini söyledi. DHA’nın haberine göre, kamp için İsviçre’de bulunan Sarı-kırmızılı takımın Uhren Kupası’nda oynadığı 2 karşılaşmada da maçın adamı seçilen Bruma, önemli açıklamalarda bulundu.

Young Boys ile oynanan turnuvanın son maçının ardından konuşan genç futbolcu, PSV Eindhoven Kulübü’ne gitmek istediğini ve bunu hem teknik direktöre, hem de başkana ilettiğini söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’in, kendisini takımda tutma düşüncesiyle ilgili yöneltilen soru üzerine de Bruma, “Benim için kendi düşüncem önemli. Ben gitmek istiyorum” dedi. Bu iddiaları Bruma, sosyal medya hesabından yalanladı. 

Bruma Galatasaray’dan ayrılacağı iddialarına karşılık sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı: