Bruma ara transfer döneminin en iyisi seçildi! F.Bahçe'ye geri dönecek mi?

Fenerbahçe'nin Braga'ya kiraladığı Bruma hakkında Portekiz'den flaş bir yorum geldi.

Sporx

Fenerbahçe'nin 4.2 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Bruma, Süper Lig'de sadece 1 maçta 27 dakika süre bulmuş ve ocak ayında Braga'ya kiralanmıştı. Yeni takımında fırtına gibi esen Portekizli yıldız, ülkesinde O Jogo gazetesi tarafından kış ayının en iyi transferi seçildi.

BRAGA, BİR SEZON DAHA UZATABİLİR

Braga anlaşmaya göre, satın alma opsiyonuyla aldığı oyuncunun isterse kiralama sözleşmesini bir sezon daha uzatabilir. O Jogo gazetesi muhabiri Francisco Sebe, Sabah Spor'a 28 yaşındaki kanat oyuncusunun Portekiz ligindeki etkisini ve oradaki geleceğini şöyle anlattı:

"BRAGA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Bruma, Braga'nın sol kanadı için çok önemli durumda. Portekiz'de kış ayının en iyi transferi oldu. Rakip defansları yarıp geçebilir ve böyle bir oyuncu her zaman takımlar için faydalıdır. Geniş alanlarda etkili olmasının yanı sıra halihazırda uluslararası bir statüye sahip.

"SPORTİNG YAKINDAN İZLİYOR"

Ayrıca PSV ve Fenerbahçe gibi kulüplere transfer olduğu için deneyim biriktirdi. Ben bu noktada üç büyüklerden birinin, Bruma'yı potansiyel bir takviye olarak göreceğini sanmıyorum. Ancak Sporting onu yakından takip ediyor.

"PARAYI GÖZDEN ÇIKARTIRLAR"

Braga'da iyi oynuyor ve böyle devam ederse, yabancı kulüplerin dikkatini çekmesi mümkün. Bonservis konusunda bir anlaşma olursa 2-3 milyon Euro'yu gözden çıkartırlar.

"BURADA ÇOK MUTLU"

Dikkatleri üzerine çekti ve burada çok mutlu gözüküyor. Ne de olsa ülkesine geri döndü ve üç büyükler (FC Porto, Benfica ve Sporting) arasında gidip gelen iddialı bir takımda oynuyor.