Brighton Ferdi Kadıoğlu'nu kaptı

İngiliz ekibi, 24'lük oyuncunun transferi için F.Bahçe ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler'in bu transferden 35 milyon euroluk rekor bonservis ücreti kazanması bekleniyor. İmzalar kısa süre içinde atılacak.

AKŞAM SPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor... Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için SarıLacivertli kulüp ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki oyuncu ile daha önce el sıkışan İngiliz ekibi, F.Bahçe ile anlaşmaya vardı. Ferdi Kadıoğlu dün İngiltere'ye gitti. Milli oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra İngiliz ekibiyle resmi sözleşmeyi imzalayacak.

5 YILLIK İMZAYI ATACAK

Kadıoğlu, Brighton ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Sözleşmede 1 yıl da opsiyon olacak. F.Bahçe'nin bu transferden 35 milyon euro bonservis ücreti kazanması bekleniyor. Anlaşmada bazı bonus maddelerinin de bulunması muhtemel. Ferdi transferi için adı geçen bir diğer İngiliz ekibi M.United ise bonservisin yüksek olması nedeniyle transferden vazgeçti. Piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen oyuncunun FB ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyordu. 2018'den bu yana F.Bahçe'de oynayan Ferdi, Sarı-Lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı