Brahim Diaz: Burada baskı her zaman var, her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız

2020-21 sezonundan bu yana Milan forması giyen Brahim Diaz, Milano ekibine veda etti. Kiralık sözleşmesi sona eren İspanyol oyuncu Real Madrid'e geri döndü.

23 yaşındaki genç oyuncu, Milan günlerine ve Real Madrid'deki geleceğiyle ilgili sorulara cevap verdi.

Hayatının en mutlu günlerinden birinde olduğunu bahseden Diaz, ''Tekrar burada, dünyanın en iyi kulübünde olduğum için çok mutluyum. Hayatımın en mutlu günü mü? Olabilir. Çok mutluyum, bu her çocuğun rüyası." dedi.

Milan'daki deneyimi hakkında konuşan Diaz, "Milano'da geçirdiğim üç yıl bana çok şey kattı, sahada ve saha dışında çok olgunlaştım. Başarmak için büyük bir arzuyla gelen bir Brahim göreceksiniz. Bu yüzden buradayım, dünyanın en iyi takımında kazanmak için. Milan'a elimden gelenin en iyisini verdim, şimdi başka bir fırsata sahibim. İlk tercihim buydu, oynamak istediğim yer burasıydı. Milan'a her zaman minnettar kalacağım, onlar Bu üç yıl içinde büyümemi sağladı ve çok yardımcı oldu. Büyük beklentiler vardı ve sonunda bana olan güveni yeniden sağladık.'' dedi.

Genç oyuncu, ''Benzema ve Asensio takımdan ayrıldılar, bu sende baskı yaratacak mı?'' sorusuna ise "İkisi harika oyuncular. Burada baskı her zaman var, her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Real Madrid'i en iyi şekilde temsil edeceğimize eminim. Ancelotti ile konuşma şansım olmadı ama onunla çalışmaktan mutluyum ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Geldiğimde çocuktum, şimdi daha fazla deneyime sahibim ve daha fazla oyun oynadım. Kendimi daha olgun hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Mbappe'nin takıma olası transferi hakkında da konuşan İspanyol on numara, ''Bunun hakkında konuşmanın zamanı olduğunu sanmıyorum. Bugün benim günüm. Herkes gibi ben de Madrid'de olduğum için mutluyum." dedi.

Milan formasıyla bu sezon 45 karşılaşmaya çıkan Brahim Diaz 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi.