Böylesi ne görüldü, ne duyuldu! Kendi kalesine hat-trick yaptı

Yeni Zelanda'da sahalarda ender rastlanacak bir olay yaşandı. Kadın futbol takımında forma giyen Meikayla Moore, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kadın Futbol Takımı karşısında kendi ağlarına 36 dakikada 3 gol birden attı.

Los Angeles ve Texas'ta düzenlenen She Believes Cup'ta Amerika Birleşik Devletleri Kadın Futbol Takımı ile Yeni Zelanda Kadın Futbol Takımı karşılaştı.

ABD maçtan 5-0'lık galibiyetle ayrılırken, karşılaşmaya damga vuran olay ise Yeni Zelanda'nın savunma oyuncusu Meikayla Moore'un kendi kalesine attığı 3 gol oldu.

Fenerbahçe'de Attila Szalai şoku yaşanıyor! Meğer hepsi yalanmış...

FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

Mücadelenin 4. dakikasında rakibin sol kanattan gelen ortasına ters bir vuruş yapan Moore, kendi filelerini havalandırdı.

25 yaşındaki stoper, bundan yalnızca 2 dakika sonra bu kez sağ kanattan gelen ortanın kafasına çarpmasıyla bir kez daha topu kendi ağlarında gördü.

Şanssızlık Meikayla Moore'un yakasını bir türlü bırakmadı. Kronometreler 36. dakikayı gösterdiğinde yine ters bir vuruş yaptı ve bir kez daha kendi kalecisini avladı.

Domenec Torrent kararı çıktı! Galatasaray'da taraftarların gözü kulağı bu haberdeydi

OYUNDAN ALINDI VE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Arka arkaya yaptığı hatalarla 36 dakikada kendi kalesine 3 gol birden atan ve bunun neticesinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Meikayla Moore, hocası Jitka Klimkova tarafından 40. dakikada oyundan alınarak yerini Rebekah Stott'a bıraktı.

Kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadığı görülen Yeni Zelandalı oyuncuyu takım arkadaşları teselli etti.

16 yıllık Selçuk İnan gerçeği ortaya çıktı

GÖZYAŞLARI MAÇ BOYUNCA SÜRDÜ

Yedek kulübesinde maçı takip ederken de gözyaşlarına hakim olamayan Meikayla Moore'u, takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

25 yaşındaki futbolcu Yeni Zelanda ile 48 maça çıktı. Defans oyuncusu 2020'de Liverpool'a imza atmıştı.

Turnuvada bir sonraki maçlarda ABD İzlanda ile karşılaşacak. Yeni Zelanda ise Çekya ile kozlarını paylaşacak.

Meğer ona da Kim Min-Jae ve Berisha tarifesi uygulanmış! Herkes kiralandı sanıyordu