Cyle Larin transferi gerçekleşiyor! Beşiktaş şokta! Böylesi görülmedi...

Beşiktaş'ın anlaşamadığı Cyle Larin için Galatasaray devreye girdi. Siyah-Beyazlıların yaptığı tüm teklifleri reddeden ve 2,5 milyon euro maaşta direten Cyle Larin için Galatasaray, oyuncunun menajeriyle görüştü. Maaş konusunda anlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşmesi beklenirken Sarı-Kırmızılılar, Kanadalıyı kadrosuna katarak Kara Kartal'ın Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes transferlerine karşılık vermek istiyor.

Cyle Larin için Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Cyle Larin'in menajeriyle temasa geçti. Tarafların maaş konusunda anlaşma sağlaması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Atakan Karazor bombası! Galatasaray olmadı ezeli rakibe gidiyor

CYLE LARIN GALATASARAY'A

Sezon başında Rachid Ghezzal'ı, ara transfer döneminde ise Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, Siyah-Beyazlılara Cyle Larin transferiyle cevap vermeye hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'e son olarak 1,750 milyon euro maaş öneren Beşiktaş, Kanadalı futbolcudan bir kez daha ret yemişti. 26 yaşındaki futbolcu 2,5 milyon euroda diretiyor.

BABEL VE ARDA GİDİYOR, LARIN GELİYOR

Sezon sonunda Ryan Babel ve Arda Turan ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, sol kanada Cyle Larin takviyesi yapmak istiyor. Larin'in menajeriyle temasa geçen Cimbom, maaş konusunda orta yol bulunması halinde transferi gerçekleştirip ezeli rakibinin Ghezzal ve Gedson Fernandes hamlelerine cevap vermiş olacak.

'Morutan çok erken satıldı'

SON YILLARDA DEĞERİNİ KATLADI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 28 maça çıkan Cyle Larin 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Son 2 yılda ederini neredeyse 4'e katlayan Kanadalının güncel piyasa değeri 11 milyon euro.