Borussia Dortmund yeni Mats Hummels'ini buldu! Bayern Münih'in elinden kaptılar

Mats Hummels'in yerine genç stoper yolda! Borussia Dortmund gelecek sezon yapılanmasına başladı. Freiburg forması giyen yeni Mats Hummels olarak görülen Nico Schlotterbeck ile görüşmelere başlayan Borussia Dortmund, bu transferde ezeli rakibi Bayern Münih'in de önüne geçti.

aksam.com.tr

Mats Hummels'in yerine genç bir savunmacı arayan Borussia Dortmund'un Freiburg'tan Nico Schlotterbeck ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

MATS HUMMELS'İN YERİNE 22 YAŞINDAKİ STOPER

Aksam.com.tr'nin Bild'den aktardığı habere göre, Bayern Münih'in de transfer hedefindeki 22 yaşındaki futbolcunun Dortmund'a daha yakın olduğu ifade edildi. Alman medyasının haberinde Dortmund ile Freiburg arasındaki görüşmelere dair detay ise verilmedi.

BAYERN MÜNİH VAZGEÇTİ

Haberin devamında, Bayern Münih'te yöneticilerin Alman savunma oyuncusunun Bavyera devinde oynamak için yeterli kalitesin olup olmadığı konusunda kararsız kaldıkları ve transferden vazgeçtikleri belirtildi.

SÖZLEŞMESİ GELECEK YAZ BİTİYOR

Bu sezon 32 maça çıkan Schlotterbeck, 4 kez gol sevinci yaşadı. Genç futbolcunun 2023 yılına kadar Freiburg ile sözleşmesi devam ediyor.

DORTMUND İLK TRANSFERİNİ YAPMIŞTI

Borussia Dortmund, bu sezon ilk transferini Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Niklas Süle ile yapmıştı. Süle, gelecek sezondan itibaren Dortmund forması giyecek.