Borussia Dortmund-PSV maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! İşte Dortmund-PSV maç kadrosu

Borussia Dortmund - PSV maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek finalistler bugün belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda son 2 maç kapsamında Atletico Madrid-İnter ile karşılaşırken, aynı saatlerde Borussia Dortmund ile PSV Eindhoven mücadele edecek. Borussia Dortmund ile PSV arasındaki ilk maç 1-1 sona ermişti. Borussia Dortmund-PSV maç kadrosu belli oldu. İşte Borussia Dortmund-PSV maçının muhtemel ilk 11'leri

Borussia Dortmund - PSV maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid, İnter ile karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer kapışmasında 1-1'in rövanşında Borussia Dortmund-PSV Eindhoven kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesini kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak. Dev mücadele öncesinde her iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. Dortmund-PSV maç kadrosunda gözler takımın en skorer oyuncusu Luuk de Jong'a çevrildi. İşte Borussia Dortmund - PSV maçının muhtemel ilk 11'leri

BORUSSİA DORTMUND - PSV MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda gecenin diğer karşılaşmasında ise Borussia Dortmund, sahasında PSV Eindhoven'ı ağırlayacak. Borussia Dortmund - PSV maçının muhtemel 11'leri belli oldu.

Signal Iduna Park'ta oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Dortmund - PSV maçı EXXEN ile TV 8,5'tan canlı yayınlanacak.

İki takım arasındaki Hollanda'daki ilk maç 1-1 sona ermişti. İşte Dortmund-PSV maçının muhtemel ilk 11'leri...

DORTMUND - PSV MUHTEMEL 11'LER

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Süle, Hummels, Maatsen; Sabitzer, Emre Can; Malen, Brandt, Sancho, Füllkrug

PSV Eindhoven: Benitez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Tillman, Mauro Junior; Bakayoko, De Jong, Lozano

PSV, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 7 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Domurt, PSG, Milan ve Newcastle United gibi takımları geride bırarak grubunu ilk sırada tamamlamıştı. Dortmund oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.