Boğazlı kazak sıktı!

Augusto'nun 12'deki golüyle devreyi geride kapatan Fener, 49'da Tadic'in penaltısı ve 59'da Dzeko'yla öne geçti. 63'te yine Angolalı'nın golü skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

İlk gol, VAR'da yaklaşık 1 buçuk dakika incelendi.

Kartal, kupa maçı 11'ine göre 9 değişiklik yaptı.

İlk yarıda 3'ü FB; 4'ü Alanya'ya, tam 7 sarı kart çıktı.

7

Bu sezon en az sekiz maça çıkan kaleciler arasında yediği gollerin en büyük bölümü ceza sahasından gelen (7/19) fi le bekçisi Livakovic oldu.

DEVLER ARASINDA 'HAKEM' ATIŞMASI

Maçtan sonra G.Saray, sosyal medyadan özetle, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, hak eden kazanacak" yazdı. F.Bahçe'nin cevabı kısaca şöyle: "Skandalları ve tiyatroyu en iyi bilen, tarihe kurgu şampiyonluklarla kazınanlara: Kişi kendinden bilir işi. Fenerbahçe şampiyon olacak."

AUGUSTO: TANRIYA ŞÜKREDİYORUM

Attığı 2 golle zorlu İstanbul deplasmanında takımının aldığı puanın mimarı olan Loide Augusto: "Bireysel performansımı konuşmayı sevmem. Önemli olan takımın ne yaptığıdır. Kendi performansım öne çıkınca tanrıya şükrederim, başka bir şey yapmam. Hafta boyu çok çalıştık. Öne geçme fırsatlarımız da vardı ama yine de iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum."

YERDEN KALKMIYORLAR

Zirve yarışında iç sahada bırakılan önemli iki puanın ardından İsmail Kartal, Kadıköy'de rakiplerinin zaman geçirdiğini savunarak eleştirdi. Deneyimli çalıştırıcının sözlerinden öne çıkanlar şöyle: "Maçın başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. Öne geçtikten sonra 3-4'ü ararken tekrar gol yedik. İki kez kalemize gelip gol buldular. Bu bir maraton, daha çok maç var. Rakip de iyi mücadele etti fakat maalesef burada hangi takımla oynarsak oynayalım yerden kalkmıyorlar. Sürekli oyunu durdurup bizi yavaşlatıyorlar. Öne geçtikten 3 dakika sonra gol yedik ve demoralize olduk. 2-2'den sonra bir an önce gol atma isteği bazı oyuncularda panik havası yaratmış olabilir. İlk golde top çok sekti, şanssızlık vardı, ikincide de Livakovic'in yapacağı çok bir şey yoktu."