Bodrum'dan villa vereceğim

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bodrum'da 4 bin villa yapıyorum. Dünya Kupası'na gidersek oyunculara villa vereceğim. Bunları kendi cebimden vereceğim.” ifadelerini kullandı.

AKŞAM SPOR

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu: "Bodrum'da 4 bin tane villa yapıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımıza 'Dünya Kupası'na katılırsanız eviniz hazır' dedim. Evleri kendi cebimden vereceğim. Federasyon bütçesiyle ilgisi yok.

Benim 12 kardeşim 300'e yakın yeğenim var. Bunlardan birini TFF'ye aldım mı? Genel sekreterimiz liyakatli ise akrabamız olabilir. Burası bir kamu kuruluşu değil. Bazı işleri kontrol etmek için güvenilir biriyle çalışmak zorundasınız. Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacak, kriterler gelecek. Süper Lig dışında yabancı oyuncu istemiyoruz. Hakem sorununu yerli hakemle çözeceğiz. Genç hakemler yetiştireceğiz."

TALİMAT DEĞİŞECEK

Hacıosmanoğlu: "Talimatlarda VAR geldikten sonra hakem raporlarında yoksa görüntüyle ceza veremiyorsunuz. Okan Hoca'dan bahsediyorum. Talimatlar değiştirilecek. Kim ne söylüyorsa cezası kesilecek.Bakalım bir daha maç alıyor mu görürsünüz."