Bizimkisi gönül ilişkisi

Hatayspor'un forma arkası ve şort sponsorluğunu Aras Kargo üstlendi. Genel Müdür Utku Ayyarkın, “Buna bir gönül işi olarak bakıyoruz” dedi.

AKŞAM SPOR

Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor ve Aras Kargo arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Aras, Hatay'ın arka forma ve şort sponsoru oldu. Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz ile Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın törende yer aldı. Ayyarkın, "Biz bir sponsorluk anlaşması olarak değil, gönül işi olarak bakıyoruz. Hatayspor hepimize umut oldu. Biz de üstümüze düşeni yapmaya karar verdik. Amacımız Hatay şehrinin ve takımının geri dönüş yolculuğuna destek olmak" dedi.

MERSİN'DE 10 BİN KOMBİNE SATTIK

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, "Maçlarımızı Mersin'de oynuyoruz. 10 bin kombine sattık. Evimizdeki maça lider çıkacağız. Vatandaşlarımıza armağan olsun. Belki de ligin en düşük bütçeli takımı bizde. Mersin'de idman sahamızın yapımı sürüyor. Çalışmalarımızı bu süreçte Riva'da yapacağız. Tüm maçlarımızı deplasman olarak görüyoruz. Ancak vatandaşlarımızın desteğiyle evimizde oynuyormuş gibi hissedeceğiz" diye konuştu.

ETNOSPOR ZİRVESİ ÖZBEKİSTAN'DA

Dünya Etnospor Konfederasyonu, geleneksel sporların ve oyunların yaygınlaştırılması amacıyla, "Mirasla bağlı, Etnosporlarla birleşen" temasıyla Özbekistan'da "Etnospor zirvesi" gerçekleştirecek. Organizasyon, 8 Eylül tarihinde Özbekistan'ın Hive şehrinde yapılacak. 60'ın üzerinde ülkeden devlet yetkilileri, federasyon temsilcileri ve akademisyenler katılacak.

BERDYCH, RAKETİNİ BAKAN BAK'A VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dünya sıralamasında 4 numaraya kadar yükselen eski Çek tenisçi Tomas Berdych'yi ağırladı. Çek tenisçi, sohbetin ardından Bakan Osman Aşkın Bak'a imzalı raketini hediye etti ve hatıra fotoğraf çektirdi. Çek efsane ile Türk tenisinin gelişimi ve organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.