Bizim çocuklar hazır değil!

Perde 2'de Schlager'le açıldı; 25'te Hakan'ın penaltısıyla cevap verdik. 44, 48 ve 59'da (P) attığı gollerle Gregoritsch, hat-trick'ini tamamladı. 78'de Baumgartner penaltıdan attı, 90+5'te Entrup skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

Kenan ve Arda ilk kez birlikte 11'de maça başladı. Hakan Çalhanoğlu'na penaltı sırasında lazer tutuldu. Montella, Macaristan maçına göre 9 değişiklik yaptı. Türk taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

OYNAMAYA İHTİYACI VAR

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Arda Güler çok büyük bir yetenek. Geçmişte de bunu kanıtladı. Bizimle görmek istedim. Burada oynamaya ihtiyacı vardı. İyi bir performans göstererek kulübünde oynama şansını artırma fırsatı vermek istedim. Abdülkerim fi ziksel ve zihinsel olarak çok iyi durumda. Geleceğimizin önde gelen isimlerinden."

GOL İPTALİ VE PENALTI!

A Milli Takımımızın, Avusturya karşısında 74'te Barış Alper Yılmaz ile bulduğu ikinci gol iptal edildi. Avusturyalı oyuncular, pozisyon başlangıcında faul olduğu yönünde itirazda bulundu. Hakem Daniele Chiffi , VAR'dan gelen uyarıyla Stefan Posch ile Cenk Özkaçar arasında yaşanan pozisyonu izledi ve Avusturya lehine penaltıya hükmetti. Skor, bu kararın ardından 5-1'e geldi...