Bizi averaj takımı görüyorlardı

Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Balıkesirspor'da golleri atan ikili Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal konuştu. Sercan Yıldırım şunları söyledi:

“İki hafta üst üste mağlup olduk. Taraftarların kamuoyunun tüm cami olarak üzgün durumdaydık. Bunu telafi etmek için çıkış yakalamamız gerekiyordu. Galatasaray zorlu bir karşılaşma olacaktı bizim için. Bu zorlu karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Ben de bir gol attığım için memnunum. Herkes bize ümitsiz bakıyordu, olumsuzdu eleştiriler. Bizim averaj takımı olacağımızı düşünüyorlardı. Bugün iyi mücadele ettik. Hepimiz yetenekli oyuncularız. Bu galibiyet bu haftada kalmamalı.

“Maça çıktığınızda kazanmak istiyorsunuz ve elinizden geldiğince mücadeleyi ortaya koyduğunuzda sonuca gitmek istiyoruz. Gökhan Abi’yi de tebrik ederim, Alanzinho’yu da tebrik ederim o da bana asist yaptı.

“İlk iki hafta bu taktikle oynamadık. Bu maçta haddimiz bilerek oynadık. İleri üçlüde Alanzinho, Gökhan Abi ve ben olarak oynadık ve galibiyete ulaştık.”

Gökhan Ünal ise şu açıklamalarda bulundu:

“Biz lige iyi başlamadık. İçeride Akhisar’a yenildik, deplasmanda Konya’ya yenildik. Bu maçlarda iyi oynamasak da yenilmeyi hak etmemişti. Galatasaray isim isim baktığınızda iyi bir takım ama takım olarak iyi değiller. Fatih Terim’den sonra Galatasaray’da bir çöküş var. İki senedir iyi bir takım yok. Güzel bir galibiyet aldık. Büyük takım yendikten sonra sonraki maç dezavantaj olur. Biz bunu aşmak istiyoruz. Bu takım yeni kurulmuş bir takım. Tecrübe eksikliği var. Yeni arkadaşlar da adapte oldukça iyi sonuçlar gelecektir.”