''Bize her yer Trabzon'' dediler ve Hollanda'da polise de şampiyonluk üçlüsü çektirttiler

Trabzonspor, şampiyon olunca Hollanda'daki taraftarlar sokaklara indi. Yaşananlardan rahatsız olanlar polisi aradı. Ancak Hollanda polisi, Trabzonspor taraftarlarıyla birlikte şampiyonluğu kutlayıp, üçlü çektirdi.

AKŞAM

Trabzonspor, 38 yıl aradan sonra şampiyon olunca tüm dünyadaki Bordo-Mavili taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Antalyaspor maçının ardından sokaklara dökülen futbolseverler renkli görüntüler oluştururken, sabahlara kadar şampiyonluğun tadını çıkardı. Hollanda'da ise ilginç anlar yaşandı.

Utrecht'te sokağa çıkan çok sayıda taraftar şampiyonluk meşaleleri ve müzikler eşliğinde eğlenirken, mahalle sakinleri Türk taraftarları yetkililere şikayet etti. Gürültüden rahatsız olanların isteği üzerine olay yerine Hollanda polisi geldi.

Ancak yaşananlar Hollanda halkını daha da şaşırttı. Olay yerine gelen polisler, taraftarlardan kutlamayı bitirmelerini istedi ancak taraftarların ısrarı üzerine kutlamalara katıldı. Hollanda polisi, Trabzonsporlu taraftarlarla birlikte hem dans etti hem de birlikte üçlü çekti. Bu görüntüler sosyal medyada ve Hollanda basınında geniş yer buldu.