Biz Türkiye'yiz madalya alacağız

Santarelli: “Son maça kadar oynamak hayalimizdi. Biz Türkiye'yiz ve madalya alacağız...”

AKŞAM SPOR

Maçın ardından Başantrenörümüz Daniele Santarelli, açıklamalarda bulundu: "Federasyon Başkanı benim babam gibi. Beni her zaman koruyor. İyi oynamadığımızda da beni destekliyor. Buraya gelmek hayalimizdi. Son maça kadar oynamak hayalimizdi. Tüm kalbimizi sahaya koyduk. Çok gururluyum. Çoğu zaman aslında kızlarla gurur duyuyorum. Bu maçı çok istedik ve en iyi takımlardan biri olan Çin'e karşı bunu başarabileceğimizi biliyorduk.

ASLA PES ETMEDİK

Takım olarak asla, hiçbir zaman pes etmeyeceğimizi biliyordum ve etmedik. Madalya için savaşmak istiyoruz. Belki bizden az hata yaptılar ama biz Türkiye'yiz. Türkiye'nin desteğine ihtiyacımız var, onlar bizim için çok önemli bir güç. Asla yalnız bırakmıyorlar. Kafamda çok fazla düşünce olduğunda takım benim gülmemi sağlıyor. Eleştiriler karşısında güçlü olmam gerekiyor ve onlarda takım ve tüm teknik heyet yanımda. Biz Türkiye'yiz, madalya almayı hak ediyoruz.

BİLENLER BİRAZ SABRETSİN!

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 3-2'lik Çin galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Söyleyecek çok şey var ama yarı fi nali bir oynayalım, sonra konuşalım. Her şeyi bilenler lütfen biraz sabretsinler. Bu takımın yarı fi nal ve fi nalini beklesinler. Bu kadar hakaret ve küfrü hak etmedik!"