'Biz bileklik satmadık'

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Ankara’daki kongre üyelerine konuştu.

AKŞAM

Ankara J.W Marriot Hotel’de düzenlenen toplantıya; Asbaşkan, TFF ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile Kongre Üyeleri katıldı. Başkan Fikret Orman’ın son derece sinirli olduğu gözlenirken, birbirinden çarpıcı açıklamalara da imzasını attı.

RAKİPLERİN GERİSİNDEYDİK

Başkan, “Beşiktaş’ın çok zor bir döneminde göreve geldik. Çok sıkıntılı bir süreçti. Kıvılcım için morale ihtiyacımız vardı. Beşiktaş’ın potansiyeline güvendik ve bugünlere geldik. Göreve ilk geldiğimizde gelirlerimiz ezeli rakiplerimizin gerisindeydi. O süreçte sorumluluk aldık ve kimsenin kapısını çalmadan mücadele ettik ve tarihi işlere imza attık. Stadın iznini almak ve yapmak çok önemli bir olaydı. Moralimizi her zaman üst seviyede tuttuk” dedi.

SANKİ BİR BAŞKASI GETİRDİ

Galatasaray’ın eski Başkanı Dursun Özbek’in “bileklik kampanyası”na da gönderme yapan Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Come to Beşiktaş’ sloganıyla dünyada gündem yarattık. Şu an üç büyük kulüp içinde en az borçlu kulübüz. Rakiplerimiz arazilerini sattılar. Biz hiçbir şey satmadık. Kimsenin kapısını çalmadık. Bileklik, saat satmadık. Biz kaybedince Beşiktaş içinde sevinenler oluyor! “Talisca’yı niye almadınız” diyorlar! Sanki onu bir başkası getirdi de bana hesap soruyorlar!..