Bitti bu iş! Okan Buruk hayırlı olsun: Fotoğraf basına sızdı

Ve Okan Buruk'un akıbeti netlik kazandı. Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün Okan Buruk'la anlaştığı iddia edildi. Öte yandan Okan Buruk'un Metin Öztürk ve ekibiyle yaptığı görüşmenin fotoğrafı basına sızdı.

A Spor

Galatasaray'da taraftarların bir numaralı teknik direktör adayı Okan Buruk'ta son dakika gelişmesi yaşanıyor. Başkan Adayı Metin Öztürk'ün çalışmayı düşündüğü Okan Buruk'la el sıkıştığı iddia edildi.

METİN ÖZTÜRK'ÜN ADAYI OKAN BURUK

Domenec Torrent'den memnun olmayan Galatasaray Başkan Adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, teknik direktör adaylarını netleştirmeye başladı. Metin Öztürk yerli teknik direktörle çalışmaya sıcak bakarken en ciddi adayı Okan Buruk idi.

OKAN BURUK GÖRÜŞMESİNİN FOTOĞRAFI BASINA SIZDI

Metin Öztürk ve ekibinin Okan Buruk'la yaptığı görüşmeden ilk fotoğraf da basına sızdı. A Spor'un haberine göre Galatasaraylıların talebi doğrultusunda Okan Buruk'a yönelen ve seçimde elini güçlendirmek isteyen Metin Öztürk'ün başarılı teknik adamla anlaştığı iddia edildi.

METİN ÖZTÜRK'ÜN DÜNKÜ AÇIKLAMASI ŞAŞIRTMIŞTI

Başından beri Okan Buruk'la çalışmak istediğini belirten Metin Öztürk'ün dün yaptığı açıklamada ağız değiştirip 'Türk bir teknik direktöre karar verirsek' diyerek Okan Buruk'a şart koşması Sarı-Kırmızılılarda şaşkınlık yaratmıştı.

OKAN BURUK'UN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı. 48 yaşındaki teknik adam, Akhisar Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırırken, Başakşehir'le de Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Ve Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu! Şaşırtan rakam

Burak Yılmaz adım adım Süper Lig'e yaklaşıyor! Teknik adamdan yoğun baskı

Ve Lionel Messi'nin kaderi belli oldu! Tüm dünyanın beklediği haber