Bitti bu iş! Nuri Şahin'den İlhan Palut'a yılın çalımı! Transfer tamam

Sezonu Nuri Şahin yönetiminde 7. sırada tamamlayan Antalyaspor, transfer için kolları sıvadı. Nuri Şahin'in yönetime verdiği listeye göre ilk hedef Soner Aydoğdu. Soner için Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut da istekliydi.

Antalyaspor ile muhteşem bir sezon geçiren Nuri Şahin, transfer için yönetime isim verdi. Küme düşen Göztepe ile yollarını ayırdıktan sonra adı birçok Süper Lig takımı ile anılan tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu Antalyaspor'a transfer oldu. Soner için Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut da istekliydi.

NURİ ŞAHİN'DEN İLHAN PALUT'A ÇALIM

Antalya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen 31 yaşındaki futbolcu kırmızı beyazlı kulüple iki yıllık sözleşme imzaladı.

35 MAÇTA 2 GOL, 4 ASİST

Bu sezon Göztepe formasıyla 35 maçta forma giyen Soner Aydoğdu, bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri havalandırırken, 4 kez de gol pası verdi.

PİYASA DEĞERİ 1.6 MİLYON EURO

Piyasa değeri 1.6 milyon euro olan tecrübeli oyuncu futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. Soner Aydoğdu, kariyerinde Gençlerbirliği, Hacettepe, Trabzonspor, Akhisar, Başakşehir ve Göztepe formaları giydi.

(Ajansspor)