Bitti bu iş! Merih Demiral imzayı atıyor: Rakam belli oldu...

Merih Demiral'ın yeni adresi belli oldu. Sezon başında Juventus'tan Atalanta'ya kiralanan milli yıldız yeni takımında kendini buldu. Atalanta teknik direktör Gasperini'nin vazgeçilmezi olan Merih Demiral'ın bonservisini almaya karar verdi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Merih Demiral, Atalanta'da kendini buldu ve göze girmeyi başardı. Sezon başında Torino temsilcisinden lacivert-siyahlılara kiralanan milli yıldız, burada gösterdiği performans ile teknik direktör Gian Piero Gasperi'nin vazgeçilmezlerinden biri oldu. Merih Demiral için Juventus ile görüşmelere başlayan Atalanta, yıldız stoperin bonservisini almada kararlı.

MERİH DEMİRAL İÇİN 20 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre, Atalanta Merih Demiral'ı 20 milyon euroya kadrosuna katacak. Sezon başında 3 milyon euro bedelle kiralanan 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

MERİH DEMİRAL'DAN KÂRLI BİR SATIŞ BEKLİYORLAR

Haberin devamında, Atalanta'nın Merih Demiral'ı en az 30-35 milyon euroluk bir teklife takımdan gönderebileceği belirtildi. Premier Lig'den talipleri olan 24 yaşındaki milli stoper gelecek tekliflere göre, kendisini İngiltere'de de bulabilir.

MERİH DEMİRAL'IN KARNESİ

Merih Demiral bu sezon Atalanta forması ile 39 maça çıktı. 39 müsabakada 2 gol 2 asistlik katkı sağlayan 24 yaşındaki milli savunma oyuncusu 2.921 dakika sahada kalmayı başardı.