Bitti bu iş! Kim Min-Jae transferinde rakam herkesi şok etti: Anlaşma sağlandı

Kim Min-Jae'nin Rennes'e transferi Fenerbahçe'nin inadına takıldı. Fransız ekibi, Güney Koreli stoperle her konuda anlaşma sağladı. Öte yandan Fransızlar Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedeliyle ilgili çarpıcı bir bilgi geçti. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin yıldızı Kim Min-Jae'nin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız ekibi Rennes, Güney Koreli yıldız ile anlaşma sağladı. Ancak Kim Min-Jae'nin transferi Fenerbahçe'nin talebine takıldı.

Ali Koç'a şampiyonluğu getirecek transfer! 21 maçta 19 gol atmıştı, yeni durağı Fenerbahçe

KİM MİN-JAE'NİN SERBEST KALMA MADDESİ ŞOK ETTİ!

Fransız basınından Foot Mercato, Rennes'in Kim Min-Jae'nin 18 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye razı olduğunu geçti. Hatırlanacağı üzere başarılı stoperin söz konusu maddesinin 23 milyon euro olduğu Türk basınındaki haberlerde yer alıyordu.

OYUNCU RENNES İLE ANLAŞTI

Kim Min-Jae ile el sıkışan Rennes, oyuncunun 18 milyon euroluk çıkış bedelinin bir kısmını taksitler halinde ödemek isteyince olanlar oldu. Fenerbahçe'nin 18 milyon euronun tamamını peşin olarak istediği haber detayında verildi.

FENERBAHÇE RAKAMIN TAMAMINI PEŞİN İSTİYOR

Haberde Fenerbahçe ile Rennes arasındaki Kim Min-Jae görüşmelerinin bu sebepten tıkandığı belirtildi. Fenerbahçe'nin söz konusu rakamı peşin tahsil etme düşüncesinden geri adım atmayacağı belirtiliyor.

Luiz Gustavo kararı kıyameti kopardı! Jorge Jesus Fenerbahçe'de 3 isme kapıyı gösterdi

3 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe Kim Min-Jae'yi 2021-22 sezonu başında Vitor Pereira'nın ısrarıyla 3 milyon euro karşılığında BJ Guoan'dan transfer etmişti. Kısa sürede ederini katlayan Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 14 milyon euro. 25 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

aksam.com.tr